Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας : Εύγε, κύριε βουλευτά.

Κύριε βουλευτά, πριν λίγες μέρες τρέξατε για να αποδώσετε τα ψηφίσματα, των δήμων Δελφών και Δωρίδας, στον Υπουργό υποδομών, για το έργο του διαγώνιου οδικού άξονα. Άλλη μια κίνηση για το θεαθήναι, για μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά από ουσία τίποτα. ....

Θεωρούμε ότι πιο ουσιαστικό και στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών σας υποχρεώσεων , απέναντι στον Ελληνικό λαό   και ιδιαίτερα της Φωκίδας, θα ήταν να πιέζατε για την χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, που είναι ορφανό λόγω αμέλειας σας. 

Τα ψηφίσματα άλλωστε θα μπορούσατε να τα στείλετε και με το ταχυδρομείο.       Μάλλον όχι όμως, αφού και αυτό φροντίσατε να το απαξιώσετε, καθώς πολλά καταστήματα τα κλείνετε, ιδιαίτερα στη Φωκίδα και ότι μείνει θα τα ξεπουλήσετε στους κολλητούς της κυβέρνησής σας, με νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή μόνο από το κόμμα σας, τη ΝΔ.

Βέβαια τα έργα σας δεν θα μπορούσαν να σταματήσουν εδώ.

Ο αυταρχισμός και η απαξίωση των δημοκρατικών διαδικασιών, επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά, την κρίση δημοκρατίας που έχει περιέλθει η χώρα μας με την ιδεοληπτική και επικίνδυνη πολιτική σας.

Το επιτελικό κράτος σας, είναι το μοναδικό έπειτα από δεκαετίες που κινδυνεύει να έχει νεκρό κρατούμενο φυλακών από απεργία πείνας.

Η ιδεοληψία σας και η εκδικητική συμπεριφορά που καταπατεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τους νόμους του Κράτους, περισσότερο ταιριάζουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα.

Τυχαίνει οι πιο φανατικοί εκφραστές αυτής της πολιτικής, να είναι και οι διορισμένοι αντιπρόσωποι σας σε όλους τους φορείς, αλλά το χειρότερο είναι ότι υπάρχουν τέτοιοι αντιπρόσωποι και στα σχολεία μας.

Αναρωτιόμαστε, τι πρότυπο μπορεί να περάσει στα παιδιά μας, μια διορισμένη διευθύντρια στην Π.Ε. Φωκίδας και σύζυγος βουλευτή, που απειλεί συναδέλφους καθηγητές.

Κύριε βουλευτά, καταδικάζετε αυτές τις μεθόδους εκφοβισμού και τρομοκράτησης καθηγητών, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας ή λένε και αυτοί ψέματα; 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κύριε βουλευτά σας υπενθυμίζει , η μαζική συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην απεργία-αποχή από την εσωτερική και εξωτερική               αξιολόγηση δεν είναι τυχαία.

Οι διορισμοί χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, συγγενών, φίλων και ημετέρων με διαβλητούς διαγωνισμούς σε θέσεις ευθύνης, είναι μία από τις αιτίες, της μη εμπιστοσύνης του εκπαιδευτικού κόσμου, όχι μόνο προς το πρόσωπο σας, αλλά   και προς το κόμμα σας, τη ΝΔ.

Ένα είναι το σίγουρο κύριε Μπούγα, ότι σε αυτό έχετε συμβάλει τα μέγιστα.          Εύγε, κύριε βουλευτά.  

Γραφείο Τύπου Ν.Ε.                                                                                                                                                                                                                                        ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας   


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου