Θετικές οι ενδείξεις ως προς την εξέλιξη του κορωνοϊού στη Γραβιά . ....
Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Δελφών για τη διεξαγωγή δωρεάν ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, οι οποίοι διενεργήθηκαν σήμερα στο Πολιτιστικό Κέντρο Γραβιάς, στην Πλατεία Καπλάνη.Κατά τη διαδικασία της μαζικής δειγματοληψίας συγκεντρώθηκαν 55 δείγματα, τα οποία προέκυψαν όλα αρνητικά.
Ο Δήμος Δελφών θα συνεχίσει και τις επόμενες ημέρες τους συστηματικούς ελέγχους ανίχνευσης κορωνοϊού με τη διαδικασία των rapid tests.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.