Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Συνδιάσκεψη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φωκίδας πραγματοποίησε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 με τηλεδιάσκεψη την Νομαρχιακή του Συνδιάσκεψη. .....

Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Πατρίδα μας, σε εποχή πανδημίας και περιοριστικών μέτρων, καταφέραμε με δημοκρατικές αλλά και συνάμα συναινετικές διαδικασίες να στελεχώσουμε με άξιους συντρόφους τις τοπικές Ο.Μ. αλλά και την νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας. 

Κάναμε τα αδύνατα δυνατά και φέραμε σε πέρας αυτή την άκρως δημοκρατική και ανοιχτή διαδικασία, χωρίς να παραβιάσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ταυτόχρονα χωρίς να δώσουμε το δικαίωμα να την αμφισβητήσει κανείς.

 Στην συνδιάσκεψη, μας τίμησαν με την παρουσία τους φορείς του Νομού καθώς και όμορων Νομών, αποδίδοντας χαιρετισμό και έγινε αναφορά και ανοιχτή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Φωκίδα, όπως το Πανεπιστήμιο, το Νοσοκομείο, αναπτυξιακά έργα, στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αγροτικά, τουρισμός και εργασιακά . 

Ευχαριστούμε θερμά, τους συντρόφους μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ,  Θανάση Θεοχαρόπουλο και Χάρη Τσιόκα, τον σύντροφο μέλος του οργανωτικού γραφείου και της κεντρικής επιτροπής  Θωμά Τσούπο, τη βουλευτή Βοιωτίας Γιώτα Πούλου, το βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Σαρακιώτη, το δήμαρχο Δωρίδας Γιώργο Καπετζώνη, τον πρόεδρο του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Βασίλη Αυγερινό, τον πρόεδρο της κοινότητας Άμφισσας Παναγιώτη Μερινόπουλο, 

τον εκπρόσωπο του συλλόγου εστίασης Στάθη Αλεξανδρή, τον πρόεδρο του φοιτητικού συλλόγου Ιάκωβο Ορφανίδη και φυσικά όλους όσους συμμετείχαν και αφουγκράστηκαν μαζί μας τους προβληματισμούς μας και την αγωνία μας για το μέλλον του Νομού μας.

Επίσης ευχαριστούμε για την επιστολή παρέμβαση για τα αναπτυξιακά θέματα του Νομού την πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Αφροδίτη Παπαθανάση, καθώς και τον σύλλογο ξενοδόχων Δελφών για την επιστολή παρέμβαση σε θέματα τουρισμού. 

Θα θέλαμε όμως ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ηλία Κωστοπαναγιώτου όχι μόνο για την συμμετοχή του, αλλά και για τον καθοριστικό του ρόλο στα χρόνια της θητείας του στην ανάπτυξη της Φωκίδας. 

Οι δομές υγείας (νοσοκομείο, Κ.Υ. Λιδορικίου, ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ, ΤΟ.Μ.Υ), στη παιδεία (ολιγομελή τμήματα στη Β/θμια, 2ο τμήματα Γεωπονικού), στα αγροτικά (παραδοσιακός ελαιώνας, χρηματοδότηση άρδευσης ελαιώνα και αναδασμό Μόρνου, έργο Χάρμισκο), είναι μερικά από τα έργα που δημιουργηθήκαν με κόπο και αγώνες και που με συστηματικό τρόπο θέλει να αποδομήσει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ. 

Σύντομα θα καλεστούμε, ενωμένοι όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες με πόλο συσπείρωσης και έκφρασης τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να απαντήσουμε στην αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ  τις οποίας τα αποτελέσματα τα βιώνουμε όλοι μας καθημερινά σε μια Φωκίδα που μαραζώνει.  

 ΥΓ. Επίσης έγινε η επίσημη παρουσίαση των συντρόφων που στελεχώνουν την νέα Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σύντομα θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση.                                                                                                                      

Γραφείο Τύπου                                                          

Ν.Ε. Φωκίδος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου