Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ Προς τον βουλευτή Φωκίδας: Κύριε βουλευτά, μάθετε να δέχεστε την κριτική.

Σε νέο δελτίο τύπου η ΝΕ Φωκίδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ αναφέρει :

Κύριε βουλευτά, μάθετε να δέχεστε την κριτική. ....

Κύριε βουλευτά, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ παρακολουθεί την κοινοβουλευτική σας δράση   χρόνια τώρα. Μην ορκίζεστε για τα λεγόμενα σας περί ευπρέπειας και πολιτικού ήθους, στον πολιτικό σας λόγο   γιατί θα διαψευστείτε για άλλη μία φορά.

Μάθετε να δέχεστε την κριτική και σήμερα κρίνεστε για την κυβερνητική πολιτική που υπηρετείτε και υπερασπίζεστε. Δεν κρίνουμε τον άνθρωπο Ιωάννη Μπούγα αλλά τον βουλευτή. Η απολογητική απάντηση σας στην ανακοίνωση μας, θα είχε νόημα εάν ζητούσατε ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι σ' εμάς, αλλά στους συμπολίτες μας για τα όσα κάνατε και για τα όσα δεν κάνατε, εσείς και η παράταξη σας στον τόπο μας μέχρι τώρα. 

Οφείλετε ένα ΣΥΓΝΩΜΗ, για την υποστελέχωση και υπολειτουργία του Νοσοκομείου χωρίς ιατρούς, σε κύριες ειδικότητες και κυρίως χωρίς παθολόγο εν μέσω πανδημίας.

 Οφείλετε ένα ΣΥΓΝΩΜΗ, για το πλαφόν στα τεστ, οχτώ μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας, αφήνοντας τόσο καιρό τον κόσμο να πληρώνει 80,100 και 150 ευρώ για κάθε τεστ.

Οφείλετε ένα ΣΥΓΝΩΜΗ, για τον πτωχευτικό νόμο που ψηφίσατε εν μέσω πανδημίας, όπου πολλοί συμπολίτες μας  θα χάσουν την πρώτη τους κατοικία. 

Δύο χαρακτηριστικά είναι σημαντικά για να μπορεί κάποιος να ηγείται κύριε Μπούγα. 

 α) τι αποφάσεις θα πάρει στα δύσκολα και  

β) τι αποφάσεις θα πάρει για να μην έρθουν τα δύσκολα. Εσείς και η κυβέρνησή σας, ποιες αποφάσεις για την Φωκίδα έχετε πάρει ως τώρα;

 Αφήσατε αυτή την δύσκολη στιγμή την Φωκίδα στην τύχη της και θα μπορούσαμε να σας υπενθυμίσουμε, πολλά ΣΥΓΝΩΜΗ που οφείλετε ακόμη προς τους συμπολίτες μας και να είστε σίγουρος ότι σκοπεύουμε να σας το υπενθυμίζουμε συχνά.  

Καληνύχτα σας κύριε βουλευτά. 

Γραφείο Τύπου                                                          

Ν.Ε. Φωκίδος

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου