Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Ιωάν. Μπούγας: Η ανακοίνωση της ΄΄νέας΄΄ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνάει κάθε όριο.

Ανακοίνωση του Βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα.....

Όσοι παρακολουθούν την κοινοβουλευτική και πολιτική μου δράση, γνωρίζουν η κριτική μου αφορά πάντα σε πολιτικές πράξεις ή παραλείψεις και στα αποτελέσματά τους. Ουδέποτε χρησιμοποίησα ύβρεις ή καταφέρθηκα προσωπικά εναντίον οποιουδήποτε και ο δημόσιος λόγος μου επιδιώκω να βρίσκεται πάντα μέσα στα όρια της ευπρέπειας και του πολιτικού ήθους.

     Η «νέα» ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ συνέταξε και σήμερα μια μακροσκελή ανακοίνωση, που ξεκινάει από τα χρόνια των μνημονίων και αναφέρεται ξανά στο σύνολο της κυβερνητικής πολιτικής, όχι βέβαια για να ενημερώσει για τις θέσεις της, αλλά με αποκλειστικό σκοπό να εξαπολύσει μια ακόμα ανοίκεια και αήθη προσωπική επίθεση στο Βουλευτή Φωκίδας και να δικαιώσει την πολιτική της ύπαρξη.

     Η σημερινή ανακοίνωση ξεπερνάει κάθε όριο. 

     Πρόκειται για ένα παραλήρημα ύβρεων και συκοφαντιών, που αποδεικνύει ότι το μοναδικό κριτήριο επιλογής των μελών της «νέας» ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ήταν η προθυμία και επιθυμία τους να με στοχοποιούν προσωπικά. 

     Το ύφος και το περιεχόμενο των ανακοινώσεων αντιπροσωπεύει μόνο τους συντάκτες τους, οι οποίοι, αμέσως μετά την δημοσίευσή τους, ακολουθώντας γκεμπελικές μεθόδους, μετατρέπονται σε σχολιαστές τους σε τοπικό blog. 

     H συντριπτική πλειοψηφία των δημοκρατικών πολιτών της Φωκίδας αποδοκιμάζει τέτοιου είδους πρακτικές πολιτικής αντιπαράθεσης, που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές εποχές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

     Είναι προφανές ότι δεν θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο του ευτελισμού του πολιτικού βίου του τόπου μας.  

      Προσωπικά θα συνεχίσω να βρίσκομαι δίπλα σε όλους τους συμπατριώτες μου χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, να προωθώ λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα, να αγωνίζομαι και να διεκδικώ για τη Φωκίδα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου