Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ: Η προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρό και όμορφο είναι υπόθεση όλων μας!

Μένοντας σταθεροί στις απόψεις και τις υποχρεώσεις μας για έναν καθαρότερο και ανθρώπινο Δήμο, συνεχίζουμε το έργο μας με την ίδια πίστη και προσήλωση. ....

Στα πλαίσια της προσπάθειάς μας αυτής παραλάβαμε, σήμερα, 120 καινούριους πράσινους κάδους απορριμμάτων διαφόρων μεγεθών, που θα τοποθετηθούν στο σύνολο του Δήμου. Δίνοντας πάντα σημασία στη λεπτομέρεια και συνδυαζόντας λειτουργικότητα με εμφάνιση, φροντίσαμε οι κάδοι να φέρουν το λογότυπο του Δήμου μας. Έτσι, εκτός απο χρηστικοί θα είναι και καλαίσθητοι για να κοσμούν τις γωνιές μας. Ας προσπαθήσουμε, λοιπόν, να τους χρησιμοποιούμε για τον λόγο που φτιάχτηκαν, χωρίς να τους καταστρέφουμε και χωρίς να ρυπαίνουμε τριγύρω ασυλλόγιστα.

Ο σεβασμός και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικές συνιστώσες και προτεραιότητες της περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου μας.  Οι υπάλληλοι στην καθαριότητα, υπό δύσκολες και αντίξοες συνθήκες, φροντίζουν καθημερινά για την περισσυλογή των απορριμμάτων και την καθαριότητα των χωριών μας. Ειδικότερα εν μέσω πανδημίας βρίσκονται ανελιπώς στην πρώτη γραμμή.

 Ας υποβοηθήσουμε το δύσκολο έργο τους και ας συνειδητοποιήσουμε ότι η διαχείριση των απορριμμάτων και η προσπάθεια για έναν Δήμο καθαρό και όμορφο είναι υπόθεση όλων μας!


 Αθανασία Στιβακτή, Δήμαρχος Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου