Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Πρόεδρος των κλινικαρχών «Δεν είμαστε προετοιμασμένοι»


 Ρωτά ένας δημοσιογράφος (αυτός τόλμησε) τον πρόεδρο των κλινικαρχών. -«Γιατί αρνείστε να δεχθείτε νοσηλεία σε φορείς κορωνοϊού; Απάντηση: «Δεν είμαστε προετοιμασμένοι»..... -«Και τι θα συμβεί, αν προσέλθει στις κλινικές σας για νοσηλεία, κάποιος ασφαλισμένος σας με κόβιτ;» Απάντηση: «Τον παραπέμπουμε σε δημόσιο νοσοκομείο».

Τελικά τι είναι μεγαλύτερη ντροπή; Η ανικανότητα της κρατικοδίαιτης ιδιωτικής πρωτοβουλίας, ή οι θλιβερές υπάρξεις αυτών που ήθελαν να γκρεμίσουν το δημόσιο σύστημα υγείας και τώρα προπαγανδίζουν ότι για την τραγωδία φταίει ο ..«λαϊκισμός» της αντιπολίτευσης;(!)  

Πάντως η καθημερινή αποκάλυψη της νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής ιδεοληψίας, δεν είναι απλώς ντροπή για αυτούς που ακόμα την ενστερνίζονται. Είναι η αποκάλυψη ότι διακατέχονται από μια αρρωστημένη ιδεοληψία που, ακόμα και τώρα που κορυφώνεται η τραγωδία, εξακολουθεί να μην στηρίζει το σύστημα υγείας. Που ακόμα και τώρα δεν υποχωρεί ούτε και μπροστά στον θάνατο και γιαυτό είναι βαθύτατα αμοραλιστική και εγκληματική.

(απο Takis Psaridis)

 Τι χρειαζεται να προσθεσεις;;;;

1 σχόλιο:

  1. H ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:
    «Φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική για τον Ιερώνυμο. Μόνο για τον Ιερωνυμο. Όχι για τους ‘άλλους’. Οι ‘άλλοι’ είναι οι πενήντα, εξήντα, εβδομήντα νεκροί κάθε μέρα. Νεκροί χωρίς ονοματεπώνυμο. Οι ‘άλλοι’ λέμε οι ‘άλλοι’.
    Φέρνουν ειδικό φάρμακο από την Αμερική για τον Ιερώνυμο. Μόνον. Γιατί στην Ελλάδα της πανδημίας όλοι είμαστε ίσοι, αλλά μερικοί είναι πιο ίσοι από τους άλλους.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή