Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Συμβαίνει στη Κίνα!! Σχεδόν μια Ελλάδα σε τεστ για δώδεκα κρούσματα.

Σε διαγνωστικό τεστ για κορονοϊό θα υποβληθεί ολόκληρος ο πληθυσμός μιας πόλης εννέα εκατομμυρίων κατοίκων στην Κίνα,....

μετά τον εντοπισμό 12 κρουσμάτων που συνδέονται με νοσοκομείο που περιθάλπει ασθενείς με Covid-19 που φτάνουν από το εξωτερικό. 

 Περίπου 114.862 άτομα - συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού προσωπικού και των πρόσφατα νοσηλευόμενων ασθενών στα νοσοκομεία της πόλης – έχουν ήδη βγει αρνητικοί στον ιό, ανέφερε η επιτροπή υγείας του Κινγκντάο.

Τον περασμένο Μάιο οι κινεζικές αρχές υπέβαλαν σε διαγνωστικό τεστ ολόκληρη την πόλη της Γουχάν, μια πόλη 11 εκατομμυρίων κατοίκων, όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά ο ιός Sars-Cov2 

 Τα νέα κρούσματα καταγράφονται μια εβδομάδα μετά τις διακοπές της Χρυσής Εβδομάδας της Κίνας - όπου εκατομμύρια πολίτες ταξίδεψαν σε όλη τη χώρα.

Εδώ και μήνες η χώρα έχει θέσει υπό έλεγχο την εξάπλωση της νόσου και έτσι καθημερινά ανακοινώνει πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων αναλογικά με τον πληθυσμό. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας η Κίνα μετράει συνολικά 91.305 κρούσματα και 4.746 θύματα του ιού ,σε μια  χώρα με Δις εκατομύρια πολίτες .

Είναι η ώρα να  κλάψουμε ή να γελάσουμε? 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου