Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών συγχαίρει τον Αντώνη Μαυράκη για την ανάληψη της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου


Ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορική πόλη του Ρεθύμνου, μιας και τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με τον "Μουσικό Καρπό" διοργανώνει εκεί το Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης,.... συγχαίρει τον καταξιωμένο μουσικό και αγαπητό φίλο Αντώνη Μαυράκη για την ανάληψη της Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης του Δημοτικού Ωδείου Ρεθύμνου. 
Η πολυετής καλλιτεχνική του θητεία, το ήθος, η συνέπεια και αφοσίωση του στην τέχνη της μουσικής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι όταν αφοσιώνεται σε κάτι το κάνει με πάθος, δίνοντας συνεχώς τον δικό του αγώνα για την προβολή του τόπου, αλλά και την ανάπτυξη όλων των καλλιτεχνικών δυνατοτήτων του Ρεθύμνου, αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη πορεία του Ωδείου. 
Ο Σύλλογος Ελλήνων Κιθαριστών θα είναι πάντα ανιδιοτελώς δίπλα στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου και στον Αντώνη Μαυράκη στηρίζοντας το έργο του, όχι μόνο μέσω του Φεστιβάλ Κιθάρας Κρήτης, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη καλλιτεχνική ή παιδαγωγική εκδήλωση του ζητηθεί.

Μετά τιμής εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου,
ο Πρόεδρος  
Στυλιανός  Γκόλγκαρης



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου