Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Γενική Συνέλευση και εκλογές, του Προοδευτικού Συλλόγου «Τα Καστέλλια»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου «Τα Καστέλλια», σύμφωνα με το Καταστατικό του, προσκαλεί τα μέλη του στη δεύτερη -επαναληπτική - οριστική Τακτική Γενική Συνέλευση.....

τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στις 11.30 πμ στο «Πόρτο Κάγιο» (Γαρυττού 112 Αγία Παρασκευή -κοντά στους σταθμούς Μετρό Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή- τηλ. 21 0600 3352 /6974586419) στην Εκλογοαπολογιστική του Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιείται με καθυστέρηση και μέσα στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω της πανδημίας.

Ο συγκεκριμένος χώρος έχει επιλεγεί διότι δίνεται η δυνατότητα να παραστούν περισσότερα άτομα

Θα πρέπει να προχωρήσουμε στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, για τα οποία μπορούν να ψηφίσουν και Καστελλιώτες που δεν θα μπορέσουν να παραστούν λόγω των συνθηκών, με σχετικές εξουσιοδοτήσεις σε παρόντα μέλη.

Υποψηφιότητες για το ΔΣ και την Εξελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλλονται μέσω μειλ μέχρι την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στις 8μμ. (stoforos@yahoo.com)

Απευθύνουμε έκκληση -ειδικά στους νεότερους Καστελλιώτες- να θέσουν υποψηφιότητα, αλλά και να συμμετέχουν στις δράσεις του Συλλόγου.

Είμαστε πάντοτε ανοικτοί σε νέες ιδές και προτάσεις που μπορούμε να συζητήσουμε και τη μέρα της Συνέλευσης.

Είναι σημαντικό να μπορέσουμε να συνεχίσουμε, κρατώντας ζωντανό τον Σύλλογο και την εφημερίδα μας, τα «Καστελλιώτικα Νέα».

Ημερήσια Διάταξη:

1.Έκθεση πεπραγμένων του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου που παρουσιάζει τον Οικονομικό Απολογισμό Εσόδων -Εξόδων για τη διαχειριστική περίοδο 2018- 2019.

2.Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση της Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλαγή των μελών της από κάθε ευθύνη.

4.Έγκριση από τη Γενική Συνέλευση των πεπραγμένων του απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου και απαλλαγή των μελών του από κάθε ευθύνη.

5.Ανακοινώσεις, προτάσεις, συζήτηση.

6.Αρχαιρεσίες, εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου 2021 -2022.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου

Κώστας Στοφόρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου