Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Τα μαθήματά του διάβασε μηχανικά 43χρονος που άκουσε στην τηλεόραση το σήμα της Αθλητικής Κυριακής


 Μια ακόμη «παβλοφική» αντίδραση προκάλεσε χθες το ιστορικό μουσικό σήμα της Αθλητικής Κυριακής, το οποίο ακούγεται αδιαλείπτως στην ελληνική τηλεόραση από το 1969.....Συγκεκριμένα, ο 42χρονος Σταμάτης Μ. από το Παγκράτι, έχοντας μόλις κοιμήσει τα μικρά του παιδιά, ετοίμαζε κάτι να φάει, όταν άκουσε από την τηλεόραση τη σύνθεση του Χρήστου Λεοντή. Ασυναίσθητα, ο άνδρας άφησε το σάντουιτς που είχε μόλις φτιάξει και έτρεξε προς τη σοφίτα, όπου και κατέβασε τα σχολικά του βιβλία.

Για τις επόμενες 3 ώρες, διάβασε μηχανικά όλα του τα μαθήματα, πριν πάρει τηλέφωνο την μητέρα του να την καληνυχτίσει για να κοιμηθεί, περιμένοντας την επόμενη μέρα το πρωί το σχολικό λεωφορείο. Η περίπτωση του Σταμάτη δεν είναι φυσικά η μοναδική, αφού έρευνες έχουν δείξει πως χιλιάδες είναι οι συμπολίτες μας που δεν μπορούν να θεωρήσουν ότι ξεκίνησε μια εβδομάδα, αν δεν ακούσουν το σήμα της εκπομπής, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που όταν το ακούν μεσοβδόμαδα σε κάποιο τρέιλερ, αυτόματα θεωρούν ότι η εβδομάδα τελείωσε.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες της ΕΡΤ δεν σκοπεύουν να αλλάξουν μουσικό σήμα στην ιστορική αθλητική εκπομπή, μιας και δεν θυμούνται από ποια κονσόλα πρέπει να μπουν για να εκτελέσουν την σχετική εντολή.

http://www.tokoulouri.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου