Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Λαμία: 14χρονη με κορωνοϊό. Φίλη του 16χρονου που είναι θετικός

Ένα κορίτσι 14 ετών βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό αργά το βράδυ της Τρίτης....

Πρόκειται για φίλη του 16χρονου* το τεστ του οποίου ήταν θετικό το απόγευμα και μάλιστα οι πληροφορίες λένε πως τα δύο παιδιά, μαζί βέβαια με πολλούς ακόμη νέους, ήταν στο ίδιο πάρτι σε μαγαζί στο κέντρο της Λαμίας. 

Το κορίτσι είχε πυρετό από το πρωί και όταν  έγινε γνωστό πως ο 16 χρονος νοσεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τους γονείς του.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών των δύο παιδιών τις τελευταίες ώρες με την ελπίδα πως δεν θα υπάρχει διασπορά του ιού ανάμεσα σε παιδιά, λίγες μόνο ημέρες μάλιστα πριν ξεκινήσουν τα σχολεία.

Το κορίτσι παραμένει στο νοσοκομείο της Λαμίας για περισσότερες εξετάσεις. 

*Ο 16χρονος που είναι και ποδοσφαιριστής σε τοπική ομάδα της Ά κατηγορίας, ( Νέο Κρίκελο) εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο , όπου υποβλήθηκε στο απαραίτητο τεστ.
Μετά το θετικό αποτέλεσμα, επέστρεψε σπίτι του στο κέντρο της πόλης.
Εκτός από την οικογένεια του έχουν ενημερωθεί να παραμείνουν σε προληπτικό κατ’ οίκον περιορισμό όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τα τελευταία 24ωρα.
Από την πολιτική προστασία έχει ξεκινήσει και η γενικότερη ιχνηλάτηση των επαφών του.  Από τη διοίκηση της ομάδας και τους αρμόδιους της Περιφέρειεας ενημερώνονται οι οικογένειες των παικτών, που θα τεθούν σε καραντίνα σπίτι τους, φορώντας μάσκα. Μετά από δύο ημέρες όλοι θα υποβληθούν σε νέα τεστ.

Πριν δυο εβδομάδες περίπου όλη η ομάδα στην οποία αγωνίζεται το αγόρι,  είχε υποβληθεί σε τεστ για τον κορονοϊό, με αρνητικά αποτελέσματα.

Το περασμένο Σαββατο μάλιστα η συγκεκριμένη ομάδα  είχε φιλικό παιχνίδι με τοπική ομάδα της Ά κατηγορίας απο την Λοκρίδα.
https://tvstar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου