Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Αιτήματα για άμεση σύγκληση Δημοτικού και Περιφερειακού Συμβουλίου

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους Χαλκίδας και Διρφύων - Μεσσαπίων αλλά και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας,....
ζητούν έκτακτες συνεδριάσεις των αντίστοιχων οργάνων. 
Πιο συγκεκριμένα στο κάλεσμά τους αναφέρουν:

"Μετά την επίσκεψη κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στις πληγείσες περιοχές από τις καταστροφικές πλημμύρες της 9ης Αυγούστου και βλέποντας από κοντά το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των οικισμών στη Δίρφυ - Μεσσάπια και στο Ληλάντιο, κρίνουμε απαραίτητο και απαιτούμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Θεωρούμε ότι είναι πολύ μεγάλης σημασίας το ζήτημα της άμεσης λήψης αποφάσεων και μέτρων στην κατεύθυνση ανακούφισης του λαού που έχει υποστεί τις καταστροφικές συνέπειες λόγω της απουσίας των αναγκαίων υποδομών προστασίας, αντιπλημμυρικής θωράκισης με αποτέλεσμα τις πολύ μεγάλες ζημιές σε κατοικίες, καταστήματα, επιχειρήσεις, σταυλικές εγκαταστάσεις, καλλιέργειες ενώ σήμερα ένα τμήμα κατοίκων βρίσκεται κυριολεκτικά στο δρόμο.

Προτείνουμε την διαδικασία της “δια ζώσης συζήτησης”, σε κατάλληλο χώρο φυσικά παίρνοντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου