Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020

ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΩΝ & ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φωκίδας,  εύχεται σε όλα τα σωματεία καλή ποδοσφαιρική περίοδο, με υγεία, ασφάλεια αλλά και επίτευξη των αθλητικών τους επιδιώξεων.  .....

Με την έναρξη της προετοιμασίας των ομάδων μας για την νέα  ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 και την διεξαγωγή φιλικών αγώνων,  παρακαλούμε θερμά όλο το δυναμικό της ομάδας σας (παράγοντες, προπονητές,  ποδοσφαιριστές, διαιτητές αλλά και κάθε εμπλεκόμενο πρόσωπο) να επιδείξει  υπευθυνότητα  εφαρμόζοντας  αυστηρά και τυπικά όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, με ιδιαίτερη σχολαστικότητα στην τήρηση των κανόνων  υγιεινής.  
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, για την ασφαλή παρουσία αθλητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις, που εντάσσονται στα μέτρα πρόληψης, για να εισέλθει αθλητής ή τεχνικός εντός των εγκαταστάσεων κάθε γηπέδου, θα πρέπει να έχει  και να επιδεικνύει, Ιατρική Βεβαίωση, βάσει των οδηγιών και των πρωτοκόλλων  της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ . 
Οδηγίες και πρωτόκολλα προπονήσεων και αγώνων, έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ.  Καλή ποδοσφαιρική περίοδο με υγεία, ασφάλεια και επιτυχίες. 
  
         ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.    
             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο  ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥ                       ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου