Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 21 Ιουλίου 2020

Η Εφορευτική Επιτροπή Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Φθιώτιδας



Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση στις 16 Ιουλίου 2020, συνεδρίασε και παίρνοντας υπόψη τις αποφάσεις της γενικής συνέλευσης ,το καταστατικό μας και τον ν. 1264, αποφάσισαν τα εξής:....

1. Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να είναι υποψήφιος θα πρέπει να συμπληρώσει την κατάλληλη αίτηση και να την παραδώσει στην Εφορευτική Επιτροπή έως και την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 στις 20.00 το απόγευμα. Τηλέφωνο επικοινωνίας 693 78 79 24.
2. Προαπαιτούμενο για να είσαι υποψήφιος ή να ψηφίσεις θα πρέπει να είσαι μέλος στο συνδικάτο. Όποιος συνάδελφος θέλει να είναι υποψήφιος και δεν είναι μέλος στο συνδικάτο θα πρέπει παράλληλα με την αίτηση υποψηφιότητας να συμπληρώσει και την αίτηση εγγραφής μέλους. Εγγραφές μελών θα γίνονται καθημερινά,  ακόμη και τις ημέρες των αρχαιρεσιών, εφόσον το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο πιστοποιεί ότι ο αιτών είναι εργαζόμενος στο μέταλλο.
3. Οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής, νέων Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Λαμίας και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μεταλλεργατών Ελλάδας θα γίνουν τις παρακάτω ημέρες, ώρες και ημερομηνίες, στους παρακάτω χώρους:
I.Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στο καφενείο της πύλης του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.
II.Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στο καφενείο της Πύλης του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.
III.Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 από τις 10:00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Λαμία.
IV.Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 16.00 το απόγευμα στο καφενείο της πύλης του εργοστασίου της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα Φθιώτιδας.
Με βάση την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, η Εφορευτική Επιτροπή έχει το δικαίωμα, εάν το κρίνει απαραίτητο για την εξυπηρέτηση του δικαιώματος  ψήφου των μεταλλεργατών, την τελευταία ημέρα των εκλογών να συνεδριάσει και να δώσει άλλη μία μέρα παράταση. Ημερομηνία, ώρα και τόπο, θα επιλέξει αυτή.
Υπενθυμίζουμε. 
  • Τα μέλη μας και όσοι επιθυμούν να γραφτούν και να ψηφίσουν, να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους ταυτότητα και το βιβλιάριο ασφάλισης.
  • Η οικονομική τακτοποίηση των μελών είναι η μηνιαία συνδρομή τους ύψους  3 ευρώ.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι
Σας καλούμε να γραφτείτε όλοι μέλη στο συνδικάτο μας, να μπείτε μπροστά στον αγώνα ως υποψήφιοι υπάρξει μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες.
Συνδικάτα δυνατά, είναι δύναμη των ίδιων των εργαζομένων.
Καλή επιτυχία στις αρχαιρεσίες.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς η Εφορευτική Επιτροπή

Τούντας Κωνσταντίνος του Ιωάννη
Παναγιώτου Δημήτρης του Αριστείδη
Πετράκης Αναστάσιος του Βασιλείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου