Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Πρόσκληση του Δήμου Δελφών για όσους επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αθλητική περίοδο 2020-2021


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Το Αυτοτελές Τμήμα Παιδείας – Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς & Τουρισμού του Δήμου Δελφών προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους Αθλητικούς Συλλόγους / Ομίλους που δραστηριοποιούνται εντός του Δήμου.....
και επιθυμούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την αθλητική περίοδο 2020-2021, να υποβάλλουν αίτηση προσκομίζοντας τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1️ Αίτηση στην οποία θα αναγράφονται: α) τα πλήρη στοιχεία του Συλλόγου/Ομίλου, β) η/οι αθλητική/ές εγκατάσταση/εις που θα κάνει χρήση τόσο για προπονήσεις όσο και για δήλωση έδρας για την αγωνιστική περίοδο και γ) το αναλυτικό ωριαίο εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπονήσεων. [Υπόδειγμα 1] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
2️
 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνονται: α) η αποδοχή του κανονισμού λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων, β) η ανάληψη ευθύνης για τυχόν ζημίες, γ) ο ορισμό δύο υπευθύνων και δ) δήλωση αθλητικών χώρων που θα κάνει χρήση. [Υπόδειγμα 2] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
3️
 Καταστατικό Συλλόγου/Ομίλου αναγνωρισμένο από το πρωτοδικείο.
4️
 Βεβαίωση αναγνώρισης από την Ομοσπονδία αντίστοιχα για κάθε Σωματείο/Ομοσπονδία.
5️
 Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία θα δηλώνονται: α) ότι ο προπονητής είναι πιστοποιημένος, ότι έχει την κατάλληλη άδεια για την άσκηση επαγγέλματος και β) ότι ο ίδιος θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις.[Υπόδειγμα 3] (υπογεγραμμένη με σφραγίδα).
6️
 Αντίγραφο της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος του εκάστοτε προπονητή όπου θα εμφανίζεται η αντίστοιχη ειδικότητα του στο άθλημα.
7️
 Αποδεικτικό εγγραφής στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (τετραψήφιος κωδικός αριθμός).
Η αποστολή της αίτησης με τα ανωτέρω συνοδευτικά δικαιολογητικά θα γίνει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στις διευθύνσεις 📧 s.tsigka@delphi.gov.gr ή 📧s.vasiliadou@delphi.gov.gr.
Τα δικαιολογητικά θα αποθηκεύονται ξεχωριστά το καθένα, σε μορφή «.pdf», επτά (7) στο σύνολο αρχεία, και θα αποστέλλονται κατόπιν στις ανωτέρω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Σε περίπτωση αδυναμίας ηλεκτρονικής αποστολής, η κατάθεση της αίτησης θα γίνεται στην Υπηρεσία μας (📬Άμφισσα, Πλατεία Κεχαγιά, 2ος όροφος).
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 31η.07.2020.
Παρακαλούμε για την πιστή εφαρμογή των ανωτέρω προκειμένου να υπάρξει έγκαιρος προγραμματισμός ενόψει της νέας αθλητικής σεζόν.
Η Αν. Προϊσταμένη του Αρμόδιου Τμήματος
Σπυριδούλα Βασιλειάδου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου