Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 σήμερα...Στις 12:00 η κηδεία της Αικατερίνης Νικ. Φούρλα, στην Πολύδροσο......

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΥΜΝΑ


Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στους εργάτες της ΛΑΡΚΟ και τους κατοίκους της περιοχής

Θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δ. Κουτσούμπας....

Με θέμα «Το ΚΚΕ συζητά με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και τους κατοίκους της περιοχής για τον αγώνα τους και τις προτάσεις του Κόμματος για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων». 

Για τη σημασία της συγκέντρωσης - συζήτησης και την προετοιμασία της από τις Οργανώσεις του Κόμματος η Ανδριάνα Μπαφούτσου, Γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, δήλωσε τα εξής:

«Το ΚΚΕ στις 5 Ιούνη συζητά με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ, συζητά για τον δικό τους αγώνα, γι' αυτόν τον αγώνα που ο προσανατολισμός, η διάρκεια, η αντοχή του αποτελούν φάρο, ελπίδα για όλη την εργατική τάξη, για το λαό της περιοχής και βραχνά για την κυβέρνηση, τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, την ΕΕ, το κεφάλαιο.

Συζητά τις προτάσεις του για τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ και τη διασφάλιση των δικαιωμάτων και την προστασία των εργαζομένων. Συζητά με τους κατοίκους της περιοχής, άλλους εργαζόμενους και φορείς, με κάθε καλόπιστο άνθρωπο, που έχουν κάνει δική τους υπόθεση αυτόν τον αγώνα.

Η συζήτηση αυτή άλλωστε έχει ξεκινήσει από καιρό καθώς το ΚΚΕ δεν έλειψε στιγμή από αυτόν τον αγώνα, ήταν, είναι και θα είναι σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων, αντιπαλεύοντας εντός και εκτός Βουλής, με όλες του τις δυνάμεις, με κάθε μέσο και τρόπο, τα διαλυτικά σχέδια της κυβέρνησης και της ΕΕ.

Η μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση εργατών της ΛΑΡΚΟ, άλλων εργαζομένων, κατοίκων της περιοχής, φορέων, θα είναι ξεκάθαρο, ηχηρό μήνυμα απέναντι στην κυβέρνηση, απάντηση στην κλιμακούμενη επίθεση και στη συκοφάντηση του αγώνα, μέσο πίεσης για την προώθηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων, τεκμηριωμένη απάντηση ότι υπάρχει και άλλος δρόμος για το "χρυσωρυχείο" που λέγεται ΛΑΡΚΟ από το δρόμο της απαξίωσης, του κλεισίματος, της ιδιωτικοποίησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου