Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Συνάντηση του Βουλευτή Φωκίδας Ιωάννη Μπούγα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος


 Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος (Λ.Σ.) και της Ελληνικής Ακτοφυλακής, κ. Θεόδωρο Κλιαρη.....
 
Στον Υπουργό και τον Αρχηγό παρουσίασε τους εκπροσώπους της εταιρείας με την επωνυμία «Diving Status Underwater Services», κ.κ. Ευσταθία Ληξουργιώτη και Ιωάννη Ληξουργιώτη, οι οποίοι κατέθεσαν έγγραφη πρόταση παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών επισκευής πλοίων του Λ.Σ., χωρίς κανένα αντάλλαγμα. 
Η εν λόγω εταιρεία αναλαμβάνει υποβρύχιες εργασίες επισκευής και συντήρησης πλοίων στην Ελλάδα και παγκοσμίως, διαθέτει υποσταθμούς σε διάφορα σημεία του κόσμου και εξυπηρετεί την ελληνόκτητη και παγκόσμια ναυτιλία για περισσότερα από 40 χρόνια. Διαθέτει τεχνογνωσία, έμπειρο εργατικό δυναμικό και τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό, προκειμένου να προβαίνει σε επισκευές σε οποιοδήποτε σημείο. Ο Υπουργός και ο Αρχηγός Λ.Σ. ευχαρίστησαν θερμά τους εκπροσώπους της εταιρείας για την ανιδιοτελή προσφορά τους, καθώς και τον κ. Μπούγα, και δήλωσαν θα προβούν άμεσα στη διοικητική διαδικασία αποδοχής της πρότασης.
Επιπλέον, ο Βουλευτής Φωκίδας ζήτησε τη διάθεση ενός πλοίου του Λ.Σ., το οποίο πρότεινε να ελλιμενίζεται στα Τριζόνια, προκειμένου να συμβάλλει στην αστυνόμευση του Δυτικού Κορινθιακού. Η διάθεση του πλοίου θα προγραμματιστεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.
Τέλος, ο Βουλευτής ενημερώθηκε για τη διαδικασία δρομολόγησης πλοίων στη γραμμή Άγιος Νικόλαος-Τριζόνια-Αίγιο και έλαβε από τον Υπουργό τη διαβεβαίωση ότι το Υπουργείο στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, όπως έπραξε μέχρι σήμερα, θα παράσχει κάθε δυνατή διευκόλυνση για τη δρομολόγηση πλοίων στη γραμμή αυτή. 

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα
Βουλευτή Φωκίδας,
Αν. Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου