Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ Κ.Κ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ


ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΆΘΜΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ Κ.Κ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ κ.κ. ΜΑΜΑΡΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ) ΚΑΙ ΤΣΙΚΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ (ΝΥΝ),  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, ΑΝΤΊΣΤΟΙΧΑ......

Συγχαρητήρια επιστολή για ανάληψη καθηκόντων του νέου Προϊσταμένου Διεύθυνσης του Κ.Κ. Άμφισσας . 
Κύριε Προϊστάμενε,
με την ευκαιρία της πρόσφατης τοποθέτησης σας σε θέση Προϊστάμενου Διεύθυνσης του Καταστήματος Κράτησης Άμφισσας και της ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια μαζί με τις πιο ειλικρινείς ευχές του Δ.Σ. και των μελών της Ένωσής μας  ώστε να έχετε υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.
  Παράλληλα, σας ευχόμαστε να είναι η νέα θητεία σας γεμάτη επιτυχίες και σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς της δράσης σας, επ' αγαθώ όλου του προσωπικού αλλά και του συνόλου των κρατουμένων του Καταστήματος Κράτησης όπου πλέον προΐσταστε. 

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον απερχόμενο Προϊστάμενο Διεύθυνσης του Γ.Κ.Κ. Α τύπου Άμφισσας.
Κύριε Μαμαρέλη Ιωάννη,
Κύριε Διευθυντά,
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά για την αγαστή συνεργασία και την εξαιρετική βοήθεια που προσφέρατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως Προϊστάμενος Διεύθυνσης του Κ.Κ. Άμφισσας στο σύνολο των υπαλλήλων του.
Ιδιαίτερα, για το προσωπικό της Εξωτερικής Φρουράς κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης και ευδόκιμης θητείας σας σταθήκατε αρωγός στην επίτευξη και εμπέδωση των σκοπών και των στόχων της δίνοντας καθημερινά λύσεις σε δυσεπίλυτα θέματα συνεργαζόμενος άψογα τόσο με την υπηρεσιακή ηγεσία μας όσο και με τη συνδικαλιστική μας εκπροσώπηση που εκφράζεται μέσω του Δ.Σ. της Ένωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς, διευκολύνοντας έτσι την εργασιακή μας αλλά και την εκτός υπηρεσίας καθημερινότητά μας.
 Το Δ.Σ. της Πρωτοβάθμιας Ένωσης υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς, ακόμα μια φορά, σας  εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες και ευχόμαστε από καρδιάς υγεία και κάθε καλό από τούδε και στο εξής στην υπόλοιπη υπηρεσιακή σας θητεία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου