Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 19 Μαΐου 2020

Εγγραφές στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δελφών

 Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Σας ενημερώνουμε ότι, οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Δελφών,.....
για το έτος 2020-2021, θα υποβάλλονται από την 20η Μαΐου 2020 έως και την 10η Ιουνίου 2020 και σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Δικαίωμα εγγραφής έχουν νήπια ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση και βρέφη ηλικίας από 8 μηνών έως 2,5 ετών.
Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
• Για εγγραφή:
1) Αίτηση με συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού (δίνεται από τον Παιδικό Σταθμό).
2) Φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας μητέρας.
3) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (έκδοσης τελευταίου εξαμήνου), και όπου αυτό δεν είναι εφικτό ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού, ή/ και ληξιαρχική πράξη συμφώνου συμβίωσης.
Σε περίπτωση που προσκομισθεί πιστοποιητικό σε άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, το πιστοποιητικό συνοδεύεται απαραίτητα από επίσημη μετάφραση.
4) Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι ή πρόκειται να εργασθούν εντός μηνός από την υποβολή της αίτησης εγγραφής, με προσδιορισμό του ύψους των αποδοχών τους και ένσημα/εργόσημα του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους ή αντίγραφο αναγγελίας πρόσληψης της αιτούσας/του αιτούντος ή της σύμβασης μαζί με το έντυπο Ε4 (ετήσιος πίνακας προσωπικού).
5) Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ, του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
6) Βεβαίωση υγείας του παιδιού συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη από Παιδίατρό, καθώς και αντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του με τα εμβόλια που προβλέπονται κάθε φορά ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.
7) Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους (εφόσον υπάρχει) και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος του τρέχοντος οικονομικού έτους των γονέων (εφόσον υπάρχει), διαφορετικά του προηγούμενου οικονομικού έτους.
8) Ειδικά δικαιολογητικά ανά περίπτωση που το Δημοτικό Συμβούλιο θεωρεί απαραίτητα.
9) Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στον Παιδικό Σταθμό, εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών (μεταφρασμένα), απαραίτητο είναι το διαβατήριο και η άδεια παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
• Για επανεγγραφή:
Απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν μεταβολές στην οικογενειακή κατάσταση, αντί των υπό στοιχείο 3. δικαιολογητικών, απαιτείται υπεύθυνη δήλωση των γονέων που βεβαιώνει τη μη μεταβολή.
Στο πλαίσιο της αναγκαιότητας λήψης προληπτικών μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 και με γνώμονα πάντα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, οι Σταθμοί θα λειτουργήσουν από την Τετάρτη 20/05/2020 καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή και τις ώρες από 8:00 έως 2:00, αποκλειστικά και μόνο για την υποβολή αιτήσεων εγγραφής των βρεφών και νηπίων για το έτος 2020- 2021.
Η υποβολή των αιτήσεων δύναται να γίνει:
- είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία των γονέων – κηδεμόνων κατόπιν συνεννόησης για συναντήσεις με ραντεβού
- είτε με ηλεκτρονικά μέσα ( μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου είναι εφικτό).
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Δελφών (τηλ.: 2265350721 & 2265350724) και στους κατά τόπους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς:
• Παιδικός Σταθμός Άμφισσας, κ. Βρούβα Θεώνη, τηλ. 22650-28551, email: paidikos.amfissas@delphi.gov.gr
• Παιδικός Σταθμός Ιτέας, κ. Πιτέλλη Συμεώνη, τηλ. 22650-32598, email: paidikos.iteas@yahoo.gr
• Βρεφονηπιακός Σταθμός Ιτέας, κ. Κάββουρα Ελένη, τηλ. 22650-32331
• Παιδικός Σταθμός Δεσφίνας, κ. Σακελλαρίου Γεωργία, τηλ. 22650-51445, email: zuzunia@otenet.gr
• Παιδικός Σταθμός Γαλαξιδίου, κ. Μόσχου Βασιλική, τηλ. 22650-41160, email: psgalaxidiou@gmail.com
• Παιδικός Σταθμός Καστελλίων, κ. Πετροπούλου Ευαγγελία 22650-91327, email: pstathmoskastellia@gmail.com
• Παιδικός Σταθμός Πολυδρόσου, κ. Μπαλτζώη Παρασκευή, τηλ. 22340-51210






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου