Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΤΟΝ ΑΜΦΙΣΣΑΪΚΟ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ


Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα λεπτά στα γραφεία της ΕΠΣ η κλήρωση για την ανάδειξη του κυπελλούχου Φωκίδας για τη σεζόν 2019-2020, με τον τίτλο να καταλήγει στον Αμφισσαϊκό.....

Στην κληρωτίδα της Ένωσης μπήκαν τα σωματεία που συμμετείχαν στα ημιτελικά, φάση κατά την οποία όπως είναι γνωστό σταμάτησε η αγωνιστική δράση λόγω του κορονοϊού. Οι ομάδες αυτές ήταν: Αμφισσαϊκός, Απόλλων Δελφών, Απόλλων Ευπαλίου και Φωκικός.
Μέσω κλήρωσης βγήκε το ζευγάρι του τελικού, το οποίο ήταν Αμφισσαϊκός - Φωκικός. Η δεύτερη φάση της κλήρωσης αφορούσε στον τροπαιούχο, ο οποίος τελικά ήταν ο Αμφισσαϊκός.
Έτσι, η ομάδα του Φάνη Αγγέλου θα είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη Φωκίδα στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας την προσεχή σεζόν. Στην περίπτωση που για όποιο λόγο δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε τη θέση του θα πάρει ο κατά την κληρωτίδα φιναλίστ, Φωκικός.
Επιπλέον, μετά από κλήρωση ξανά αναδείχθηκε και η πρωταθλήτρια ομάδα του παιδικού πρωταθλήματος για τη σεζόν 2019-2020. Αυτή είναι ξανά ο Αμφισσαϊκός.
Τέλος, η Ένωση επικύρωσε και τη βαθμολογία του πρωταθλήματος της φετινής σεζόν, με το Φωκικό να αναδεικνύεται και τυπικά πρωταθλητής και να κατακτά την άνοδο στη Γ Εθνική για την επόμενη περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου