Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση τροπολογίας για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία ΕΣΥ, ΕΚΑΒ και «Βοήθεια στο σπίτι»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
Αν όχι τώρα, πότε;
ΣΥΡΙΖΑ: Κατάθεση τροπολογίας για ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά όλων των εργαζομένων στα Νοσοκομεία ΕΣΥ, ΕΚΑΒ και «Βοήθεια στο σπίτι»....
 
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Ν. ΦΩΚΙΔΑΣ σας ενημερώνει ότι 24 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (μεταξύ των οποίων οι Γιώτα Πούλου, Βοιωτία και Γιάννης Σαρακιώτης, Φθιώτιδα) κατέθεσαν τροπολογία, με θέμα  την Άμεση ένταξη του συνόλου του προσωπικού των νοσοκομείων Ε.Σ.Υ., του προσωπικού του ΕΚΑΒ, και του προσωπικού «Βοήθεια στο σπίτι» στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. 
Στις σημερινές συνθήκες πέρα από άλλους παράγοντες, αναδεικνύεται η αξία της ανθρώπινης ζωής. Σίγουρα ο καθένας από εμάς δίνει την δική του δύσκολη μάχη.
Στην πρώτη γραμμή όμως με όλους τους κινδύνους για την δική τους ζωή, στέκεται το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 
Όπως αναφέρουν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: «είναι  χρέος, της Πολιτείας να αναγνωρίζει όχι μόνο θεωρητικά αλλά και  έμπρακτα την προσφορά στην Δημόσια Υγεία των εργαζομένων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο ΕΚΑΒ και των εργαζομένων των Μονάδων Κοινωνικής Φροντίδας (βοήθεια στο σπίτι), νομοθετώντας και επιλύοντας ζητήματα, που εμφανίζονται πολύ πιο έντονα στην παρούσα περίοδο, όπως αυτό της ένταξης των συγκεκριμένων εργαζομένων στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Είναι επιβεβλημένη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά στη μάχη τους με την πανδημία του κορωνοϊού, διακινδυνεύοντας ακόμη και την ίδια τους τη ζωή».
6/4/2020
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
Επισυνάπτεται το κείμενο της τροπολογίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου