Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Τσιμπούσι βουλευτών της ΝΔ στον Φλοίσβο εν μέσω κρίσης κορωνοϊού

Ανεμοδείκτης

Από τον Άγγελο Κωβαίο

Ενώ ο κόσμος καίγεται και η κυβέρνηση προχωρεί σε δραστικά μέτρα ....
περιορισμού των συναθροίσεων, κάποιοι βουλευτές για μία ακόμη φορά έδειξαν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το επιβεβλημένο παράδειγμα.
Οι επιστήμονες ήδη από τις προηγούμενες ημέρες έκαναν εκκλήσεις ακόμη και για αποφυγή των μπαρ, εστιατορίων και καφενείων, υπό την πίεση της επέλασης του κορωνοϊού. 
Παρά ταύτα και παρόλο που η ανησυχία ήταν έντονη, μία ομάδα βουλευτών έδειξαν ότι δεν δίνουν και τόση σημασία. 
Όπως μετέδωσε ο «Βηματοδότης», νεαροί βουλευτές της ΝΔ και δύο υφυπουργοί, συγκεντρώθηκαν εν μέσω κρίσης του κορωνοϊού σε ταβέρνα με θαλασσινά στην μαρίνα του Φλοίσβου. 
Η ομάδα περιελάμβανε τους υφυπουργούς Γιάννη Κεφαλογιάννη και Σοφία Ζαχαράκη και τους βουλευτές Μελά, Κυρανάκη, Κωστήρα, Μπιζίου, Δερμετζόπουλο, Δούνια, Αλεξοπούλου, ενώ δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Μπογδάνος. Πώς και γιατί συνέβησαν όλα αυτά τα χαριτωμένα και αμέριμνα; Ο Κώστας Κυρανάκης θεώρησε ότι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή για να προσκαλέσει σε γεύμα και να τιμήσει τους νέους συναδέλφους του στη Βουλή, κερνώντας καραβιδόψυχα, καβούρια, μύδια αχνιστά, καλαμαράκια, χταποδάκια και λοιπά θαλασσινά…

Πηγή: Reporter.gr

1 σχόλιο:

  1. Επίσης και η τελετή της αλλαγής Προέδρου της Δημοκρατίας τελέστηκε με κάθε επισημότητα και φυσικά πολυπληθή αγήματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή