Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Κοινό δελτίο τύπου του Βουλευτή Φωκίδας, του Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, του Δημάρχου Δελφών, του Προέδρου του ΕΒΕ, καθώς και εκπροσώπων των επαγγελματιών.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
του Βουλευτή Φωκίδας, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Δελφών, του Προέδρου του ΕΒΕ και των εκπροσώπων των Επαγγελματιών.....


     Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Δελφών, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φωκίδας, παρουσία του ταξιάρχου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας Μιχαήλ Τσάτση, των Αστυνομικών Διευθυντών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φωκίδας Παναγιώτη Κατσιάμπα και Γεωργίου Καραχάλιου και τη συμμετοχή του βουλευτή Φωκίδας, Ιωάννη Μπούγα, του Αντιπεριφερειάρχη Γεωργίου Δελμούζου, του Δημάρχου Δελφών Παναγιώτη Ταγκαλή, του Προέδρου του ΕΒΕ Φωκίδας Βασίλη Αυγερινού και των δύο εκπροσώπων των επαγγελματιών, Δημητρίου Κοντονίκου και Χάρη Αγγέλου, τέθηκε και συζητήθηκε το ζήτημα των μέτρων ασφάλειας, κατά την περίοδο ισχύος των περιορισμών για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού, με αφορμή και τα πρόσφατα κρούσματα κλοπών, που συνέβησαν σε καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Άμφισσας.
     Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τόνισαν ότι η διαφύλαξη της τάξης, η πρόληψη και η καταστολή του εγκλήματος αποτελεί αποκλειστικά αποστολή της Αστυνομίας και διαβεβαίωσαν ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου ν΄ αποτραπούν παρόμοια περιστατικά, με την ενίσχυση των περιπολιών και της αστυνόμευσης εν γένει.
      Από τους συμμετέχοντες αναγνωρίστηκε η σημαντική συνεισφορά των αστυνομικών, που σε περιόδους κρίσιμες για την πατρίδα μας συμβάλλουν τα μέγιστα στη διατήρηση της ασφάλειας, καθώς και η πλήρης και αποκλειστική αρμοδιότητά τους για την τήρηση της τάξης και εφαρμογή των νόμων, και δηλώθηκε η ετοιμότητα να παράσχουν κάθε δυνατή συνδρομή στο πλαίσιο του νόμου.
     Επιπλέον, θα εξεταστεί από τον Δήμο Δελφών, την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας και το ΕΒΕ η λήψη εξατομικευμένων μέτρων προστασίας της περιουσίας τους.       


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου