Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020

Αναβάλλεται η αυριανή παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα ΘερμογιάννηΑναβολή της προγραμματισμένης, για αύριο Σάββατο (7/3), παρουσίασης του βιβλίου.....
«Η Εφεύρεση του Ανθρώπου» του Κώστα Θερμογιάννη, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κοροναϊού.
Αγαπητοί φίλοι,
Αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη απέναντι στην κοινωνία μας αλλά κυρίως απέναντί σας, μιας και πάντοτε θέλουμε να μπορούμε να σας κοιτάμε στα μάτια, αποφασίσαμε όλοι οι συνδιοργανωτές τής εκδήλωσης για την παρουσίαση τού βιβλίου «Η εφεύρεση του Ανθρώπου» να την αναβάλουμε για χρόνο μεταγενέστερο λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κοροναϊού. Είναι σημαντικό τις στιγμές αυτές να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που δίνονται από την επιστημονική κοινότητα και να προτάξουμε τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας έναντι κάθε τι άλλου.
Θέλουμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας και μαζί να σας στείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.
Πραγματικά νιώσαμε την αγάπη σας σε όλο της το μεγαλείο! Είμαστε σίγουροι πως θα μάς δοθεί στο μέλλον η ευκαιρία να μιλήσουμε για την Εφεύρεση του Ανθρώπου και θα το κάνουμε με χαμόγελο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν. Άλλωστε, η ομορφότερη θάλασσα είναι αυτή που ακόμα… δεν έχουμε ταξιδέψει!
Κώστας Θερμογιάννης
Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων
Πολιτιστικός, Φιλοσοφικός και Επιστημονικός Όμιλος Λαμίας «300»
Εκδόσεις Ελκυστής

http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου