Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Νίκος Μάνεσης, το ψευδορεπορτάζ από τον Έβρο, η κατρακύλα των ''Μέσων'' δεν έχει τελειωμό!


Ηταν μεσημέρι Κυριακής όταν ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»....
στον Αlpha, Νίκος Μάνεσης, περιέγραφε σε εξόχως δραματικούς τόνους την κατάρρευση των συνόρων στον Εβρο. Το κανάλι και οι υπεύθυνοι της εκπομπής πρόβαλαν μάλιστα και βίντεο με ομάδες προσφύγων-μεταναστών να έχουν σπάσει τον κλοιό των ελληνικών αρχών και να περνούν τα σύνορα μπροστά στα μάτια των αδύναμων πια να αντιδράσουν συνοριοφυλάκων! 
«Περνάνε, δεν μπορούν να κάνουν κάτι… Παιδιά, αυτό γίνεται σε όλον τον Εβρο… περνάνε από παντού… Δεν κρατιέται αυτός ο πληθυσμός. Πέρασαν όλοι. Φύγανε. Πάει το συρματόπλεγμα. Τέλος», αναφωνούσε σε ζωντανή σύνδεση ο κ. Μάνεσης. «Δεν επαρκούν οι δυνάμεις, δεν επαρκούν οι δυνάμεις, δεν είναι δυνατόν να φυλαχθούν 200-300 χλμ. Δεν κρατιέται μια τέτοια λαοθάλασσα. Αυτό γίνεται σε όλον τον Εβρο. Δείξτε την εικόνα. Ολοι οι Ελληνες να φυλούσαν τα σύνορα, δεν θα έφθαναν. Δεν επαρκεί ο ελληνικός Στρατός», ήταν το συμπέρασμα στο οποίο έσπευσε να καταλήξει. «Αν αυτό εσείς το θεωρείτε φύλαξη συνόρων, εγώ έχω κατέβει από άλλο πλανήτη», έλεγε εμφατικά κάνοντας και τη «δέουσα» κριτική στον τρόπο φύλαξης των συνόρων της χώρας (το επίσημο βίντεο της εκπομπής της 1ης Μαρτίου αφαιρέθηκε από τη σελίδα του Αlpha και από το YouTube, μπορείτε να το δείτε στην ιστοσελίδα ellinika hoaxes). 
Με τη μόνη διαφορά ότι το εν λόγω βίντεο δεν ήταν από τον Εβρο, ούτε από την κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα την 1η Μαρτίου 2020, αλλά από το 2015 και την τότε επεισοδιακή είσοδο προσφύγων-μεταναστών από την Ελλάδα στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας
Ουσιαστικά, δηλαδή, ο εν λόγω δημοσιογράφος βγήκε να μεταδώσει ζωντανά και χωρίς δεύτερη σκέψη –πόσω μάλλον αξιοπιστία– ότι «τα σύνορα έπεσαν» και πλέον η χώρα είναι στο έλεος των μεταναστών και του «αποστολέα» τους, Ταγίπ Ερντογάν! 
Βολεύει ο παροξυσμός των ημερών την ακροαματικότητα! 
Ετσι, κατόπιν καταγγελιών, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε το κανάλι της Κάντζας να δώσει εξηγήσεις για το fake ρεπορτάζ από τον Εβρο
 Πηγή: Protagon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου