Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Προκλητικός ο Γ. Στουρνάρας ακόμη και εν μέσω πανδημίας!


Ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Στουρνάρας, σε συνάντηση που είχε με τον Κ. Μητσοτάκη, αρνήθηκε να.....
διαθέσει μέρος από το «μαξιλάρι» των 30 δις. ευρώ που έχει διατεθεί στη χώρα, για την αποπληρωμή του χρέους σε περίπτωση που η χώρα δεν μπορεί να δανειστεί από τις αγορές, αδιαφορώντας για την τόσο κρίσιμη κατάσταση που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Αντίθετα όμως, ο κύριος αυτός που ποτέ δεν εκλέχτηκε από τον ελληνικό λαό, γιατί ποτέ δεν εκτέθηκε στην κρίση του, αλλά πάντα ήταν φυτευτός, με όλες τις πολιτικές καταστάσεις, σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας(διαπραγματευτής στη μετάβαση από δραχμή σε ευρώ, υπουργός Εθνικής Οικονομίας, διοικητής της ΤτΕ), συνεχίζει να είναι προκλητικός στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των τραπεζών και των ολίγων, χωρίς καν το παραμικρό αίσθημα ανθρωπισμού προς τους συνανθρώπους του!

Μάλιστα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, πλειοδοτεί στο να μην σταματήσουν οι τράπεζες τη μερική έστω διακοπή των πλειστηριασμών και την αναστολή είσπραξης δόσεων για δάνεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου