Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Ιωάννης Μανανάς Αντιδήμαρχος στην Δημοτική Ενότητα Γραβιάς


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ …..
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι

Α. Ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο, Μανανά Ιωάννη  του Δημητρίου, άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Δελφών, ο οποίος δεν δικαιούται αντιμισθίας ή οποιασδήποτε άλλης οικονομικής απολαβής, με θητεία από 04.02.2020 έως 31.12.2020 και του μεταβιβάζει αρμοδιότητες ως εξής:.....

Καθ' ύλην αρμόδιο 
α. της  Διεύθυνσης Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Δελφών  
β. του Αυτοτελούς Τμήματος Εμπορίου, Επιχειρήσεων και Κατά τόπο 
Α. Με αρμοδιότητες στην Δημοτική Ενότητα Γραβιάς και ειδικότερα:
1. Την παρακολούθηση λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών που είναι εγκατεστημένες στη Δημοτική Ενότητα σύμφωνα με τον ισχύοντα Ο.Ε.Υ. του Δήμου. 2. Την χορήγηση των αδειών του προσωπικού της Δημοτικής Ενότητας. 
3. Την μέριμνα για τη διατήρηση του εξοπλισμού που βρίσκεται στη Δημοτική   Ενότητα, σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
4. Την υπογραφή, βεβαιώσεων, πιστοποιητικών, πάσης φύσεως αδειών, διαταγών   κίνησης οχημάτων και κάθε είδους διοικητικών εγγράφων που εκδίδονται από   τις δημοτικές υπηρεσίες και αφορούν τη Δημοτική Ενότητα.
5. Την διάθεση των κοινόχρηστων χώρων και πλατειών σε καταστήματα για την   ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων στα όρια της Δημοτικής Ενότητας.  6. Την άσκηση των αρμοδιοτήτων του Δημάρχου που ορίζονται στους  εγκεκριμένους κανονισμούς του Δήμου και αφορούν τη Δημοτική Ενότητα.
7. Την συνεργασία με τους Προέδρους των κοινοτήτων για την επίλυση των προβλημάτων τους.
8. Την ευθύνη για την εξυπηρέτηση και ενημέρωση των πολιτών για θέματα της Δημοτικής Ενότητας.
9. Την αρμοδιότητα τέλεσης πολιτικών γάμων στη Δημοτική Ενότητα.
10. Την εποπτεία και έλεγχο για τη διαφύλαξη των εντός της Δημοτικής Ενότητας υλικών και περιουσιακών στοιχείων.
11. Την ευθύνη για την οργάνωση και λειτουργία όλων των κτιρίων της Δημοτικής Ενότητας, καθώς και των κάθε είδους αθλητικών εγκαταστάσεων αυτής.
12. Την παρακολούθηση της αποκομιδής των απορριμμάτων, των ανακυκλώσιμων υλικών, της καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων, του πρασίνου, του δημοτικού φωτισμού και κάθε άλλου έργου, εργασίας ή υπηρεσίας που εκτελείται στη Δημοτική Ενότητα από το Δήμο, τη Δ.Ε.Υ.Α. ,τον ΦΟ.Δ.Σ.Α. ή άλλα νομικά ή φυσικά πρόσωπα και δεν μπορεί να προβλεφθεί με τη παρούσα απόφαση.
13. Την ευθύνη για τη χορήγηση της χρήσης - διάθεσης των αιθουσών και χώρων της Δημοτικής Ενότητας για πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, καθώς και των κάθε είδους αθλητικών εγκαταστάσεων. 14. Ασκεί  όλες τις αρμοδιότητες του Δημάρχου που προβλέπονται στη κείμενη νομοθεσία περί μελετών, προμηθειών, εργασιών και παροχής υπηρεσιών, μέχρι του ποσού που ορίζεται από τις κείμενες διατάξεις για απευθείας αναθέσεις, που έχουν προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Δήμου και αφορούν τη Δημοτική Ενότητα.
15. Υπογράφει τις διακηρύξεις, τις συμβάσεις και ότι άλλο έγγραφο ή απόφαση προβλέπεται από τη κείμενη νομοθεσία για τις μισθώσεις ή εκμισθώσεις ακινήτων που έχουν αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα του Δήμου και αφορούν τη Δημοτική Ενότητα.
16. Συνυπογράφει τους βεβαιωτικούς καταλόγους που αφορούν τη Δημοτική Ενότητα. 

Β. Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Ευάγγελος Κούσουλας, Αντιδήμαρχος στη Δημοτική Ενότητα Παρνασσού. 

Γ. Με την παρούσα απόφαση παρέχουμε εξουσιοδότηση στον Αντιδήμαρχο για την υπογραφεί όλων των εγγράφων που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Δ. Η παρούσα να δημοσιευτεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα και να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Δελφών  και στο πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ»  

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου