Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Βουλευτής συλλαβίζει το κείμενο στο βήμα της Βουλής


Η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού συλλαβίζει προσπαθώντας να διαβάσει τον "λόγο της" (που της έχουν γράψει άλλοι) στο βήμα της Βουλής....

17 σχόλια:

  1. Οι Υδατοδρομίες είναι μια νέα μορφή άθλησης των νησιωτών. Η εξαίρετη ρήτωρ, ενταγμένη στις τάξεις των αρίστων, φιλοδοξεί να οδηγήσει το έθνος ΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΥΘΑΛΕΙΣ ΑΤΡΑΠΟΥΣ . Ο Θεός μαζί μας !!!!!!
    Β.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΩΝ!12 Φεβρουαρίου 2020 στις 7:58 μ.μ.


    Από τα καλλιστεία στα έδρανα της Βουλής...
    ΦΩΤΟ

    Η Κατερίνα Μονογυιού έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών μετά την ομιλία της στη Βουλή που έγινε viral.

    Η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να μη φημίζεται για τη ρητορική της δεινότητα ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι...
    πρόκειται για μια ωραία γυναίκα που στο παρελθόν υπήρξε και εστεμμένη.

    Η Κατερίνα Μονογυιού το 2003 συμμετείχε στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία και βγήκε «Miss Beauty 2003» και ιδού οι αποδείξεις.

    Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία...

    http://nonews-news.blogspot.com/2020/02/blog-post_944.html

    Κατερινα Μονογυιου καλλιστεία

    altsantiri.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενω αυτοι που δεν συλλαβιζανε πηγανε την χωρα μπροστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντως την χρεωκοπία την έκαναν οι τωρινοί μαζί με τους Πασοκους.

      Διαγραφή
    2. συμφωνω αλλα τα ιδια και χειροτερα εκανε και ο συριζα που τον βγαζεις απ'εξω...ως συνηθως παντα.

      Διαγραφή
    3. Τα ίδια σχεδόν ναι. Χειρότερα από αυτούς πού μας έριξαν στο γκρεμό όχι. Εξ άλλου αυτά που μοιράζουν οι τωρινοί τα βρήκαν έτοιμα από τους προηγούμενους

      Διαγραφή
    4. Δεν μπαινω στην λογικη σου,δηλαδη να επιλεγω για το μελλον τον λιγοτερο ανικανο. Θελω το καλυτερο και οχι το πιο λιγο κακο. Το βλεπεις απο την δικη σου εικονα,για μενα τα ιδια ακριβως ειναι λυπαμαι.

      Διαγραφή
  4. Ποιός χρεοκόπησε την χώρα να θυμηθούμε έτσι. Απλώς οι επόμενοι ήταν ανακόλουθοι σε αυτά που υποσχέθηκαν. Και με τα μνημόνια και την υπερφορολόγηση έφτιαξαν απόθεμα που οι τωρινοί το μοιράζουν σαν δικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ Ελληνα μια ζωη τα ιδια,θα τρεχεις πισω απο καθε πολιτικο!!! 10000000 μνημονια και αλλα τοσα ξεπουληματα για να βαλουμε μυαλο,μονο και μονο επειδη περιμενουμε τα κομματα να μας σωσουν! Πεσαμε στο γκρεμο και ακομη καποιοι κανουν αγωνα για τα κομματα! Καταντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε έχετε χίλια δίκια, πράγματι κάποιοι κάνουν αγώνα για τα κόμματα κι αυτό γιατί όπως λέει ο σοφός: τα σκυλιά πάνε σε αυτόν που τα ταϊζει....
    Κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή να μην υπάρχουν κόμματα να μην γίνονται εκλογές. Αποκαλύψου.

      Διαγραφή
    2. Μολις παραδεχτηκες οτι δεν μπορεις να ζησεις χωρις εκλογες και κομματα. Οπως πολυ σωστα λεει το σχολιο 12:46,τα σκυλια πανε σε αυτον που τα ταιζει. Πανω απο το 50% του λαου θελουν το αντιθετο,το εδειξαν με την αποχη τους απο τις καλπες.

      Διαγραφή
    3. Ε ρε Γιώργη Παπαδόπουλε,με τις εξορίες σου και τα τάνκς.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή 4,οοο,000 έλληνες ψηφοφόροι είναι σκυλιά που τα ταίζουν?σίγουρα κάποτε θα ψήφησες και εσύ,άρα είσαι ένα από τα ταισμένα -βολεμένα από τα κόμματα σκυλάκι,συνηθισμένο φαινόμενο στα μέρη μας .Για μέτρησε πόσοι από το χωριό μας είναι δημόσιοι υπάλληλοι ,αστυνομικοί,πυροσβέστες στρατιωτικοί ,περίεργο?κατακρίνουμε τα κόμματα αλλά ζητάμε το ρουσφέτι τους.

      Διαγραφή
    5. Απαντας μονος σου στα ερωτηματα σου. Αυτοι που εγραψαν πανελληνιες και μπηκαν στις δουλειες που αναφερεις ειναι ταισμενοι;;; Να σκεφτεσαι λιγο τι γραφεις. Επισης αφηνεις αλλες δουλειες οπως αυτοι που δουλευεαν πχ. σε τραπεζες. Ξερουμε ποιοι ειναι οι βολεμενοι και οι ταισμενοι.... φαινονται απο μακρια!!!

      Διαγραφή
    6. ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ,ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ.
      Ο ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!

      Διαγραφή