Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η χοροεσπερίδα του Συλλόγου Θεσσαλών Φωκίδας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο κέντρο.....
«Αριστογεύσεις», στην Άμφισσα ο ετήσιος χορός του Συλλόγου .
Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη, καθώς και όλους τους φίλους  του Συλλόγου που με την συμμετοχή τους γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα και έδειξαν με τον πιο χειροπιαστό τρόπο ότι οι Θεσσαλοί αποτελούν ζωτικό στοιχείο της τοπικής κοινωνίας.
Η Θεσσαλική ορχήστρα, που ήρθε από τον τόπο καταγωγής μας για την γιορτή αποτελούνταν από τους:
Δημήτρη Σκότη στο τραγούδι, τον Γιάννη Ζιάκο στο κλαρίνο, τον Μάκη Γκορίλα στο μπουζούκι και την κιθάρα, τον Παναγιώτη Παπά στο βιολί και την Μαρία Βε στο τραγούδι και στα κρουστά, και  κράτησε τον κόσμο σε κέφι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ιδιαίτερα ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεοφύλακτος Μπαλιάκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φωκίδας κ. Δελμούζος Γεώργιος, ο Δήμαρχος Δελφών κ. Ταγκαλής Παναγιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μέγκος Παναγιώτης και η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Πολυζώη Νίκη και τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Στην εκδήλωση κεράστηκαν στους συμμετέχοντες θεσσαλικά προϊόντα προσφορά των Θεσσαλικών βιομηχανιών  "Βιομηχανία χαλβάδων & τυροκομικών προϊόντων «Μάτης» και του αποστακτηρίου «Τσιλιλής» τους οποίους και ευχαριστούμε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Συλλόγου, τα μέλη του και τους επαγγελματίες της Φωκίδας και της Θεσσαλίας για τα δώρα που πρόσφεραν για την λαχειοφόρο αγορά του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος καλεί τους Θεσσαλούς να αγκαλιάσουν τον Σύλλογο, όσοι δεν είναι γραμμένοι να εγγραφούν, ώστε να κάνουμε περισσότερες και καλύτερες εκδηλώσεις στο μέλλον.

       Η Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας
Παπαδοπούλου Νικολέτα           Τσιάμης Απόστολος

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε τον ενεργό σύνδεσμο στην κορυφή της σελίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου