Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΕΛΦΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ



Αυτή είναι η απάντηση του Δήμου Δελφών για το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό ......
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Της Δημοτικής Παράταξης
 «Δελφική Δημοκρατία»
Δήμου Δελφών 

   Κατόπιν υπογεγραμμένου αιτήματος εκατοντάδων πολιτών του Δήμου Δελφών προ μηνών, τελικά  συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της  26/2/2020 το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό.
 Το… υπομονετικό αίτημα των πολιτών ήταν ξεκάθαρο και  απόλυτα σαφές και συγκεκριμένα αιτείτο όπως ο κάθε Δημοτικός Σύμβουλος, ονομαστικά, πάρει θέση για ΤΟ ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Η ΟΧΙ για  ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και Προσφύγων στην περιοχή μας. 
 Κατά την συζήτηση παρατηρήθηκε το εξής: Εκτός της ΔΕΛΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ η οποία ξεκάθαρα τοποθετήθηκε και ψήφισε την ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ  ενδεχόμενης εγκατάστασης μεταναστών και προσφύγων στον Δήμο Δελφών, όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις, προκειμένου να αποφύγουν την ευθεία θέση, υπονόμευσαν και αποδυνάμωσαν το αίτημα των πολιτών με την γνωστή τους τακτική:  έφεραν προς  ψήφιση διαφορετικές προτάσεις η κάθε παράταξη, όπου με μια ακατάσχετη γενικολογία, δεν απάντησαν εάν «ΘΕΛΟΥΝ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΝΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ»
 Δυστυχώς, για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο λίγοι είναι για να ασκούν τον ρόλο του Δημοτικού Συμβούλου.  Ούτε  τους πολίτες που τους εξέλεξαν σέβονται, μα ούτε τα θεσμικά όργανα διότι περιφρόνησαν ακόμη και την πρόσφατη απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας αλλά και της Τοπικής Κοινότητας Σερνικακίου.
Σε ό,τι έχει να κάνει με τον κ. δήμαρχο είναι γνωστό πως έχει δεχθεί από την αρχή την εγκατάσταση, όπως δημόσια το δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος. 
Πλέον  κατέστη φανερό πως είναι όλοι της ιδίας άποψης. 
Η κοινωνία πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
Οι Δημοτικές Παρατάξεις των κκ Ταγκαλή-Παναγιωτόπουλου- Μέγκου και Λεοντίου είναι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε αυτό. 
  Είναι μαζί στην υποκρισία, τον λαϊκισμό και τον εμπαιγμό της τοπικής κοινωνίας και συστημικά «αλληλοχαριεντίζονται» προκειμένου να συντηρεί πολιτικά ο ένας τον άλλο...
Εάν οι πολίτες του Δήμου Δελφών περίμεναν απάντηση από το Δημοτικό τους Συμβούλιο, αυτή είναι! 

«Δελφική Δημοκρατία»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου