Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης στην Στερεά Ελλάδα


Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης συνοδευόμενος από στελέχη του ΜέΡΑ25 στα πλαίσια των προσυνεδριακών περιοδειών σε όλη την Ελλάδα ....
την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Βοιωτία και την Φωκίδα και το
Σάββατο 8 Φεβρουαρίου την Φθιώτιδα. Θα έχει συναντήσεις με φορείς, φοιτητές και θα μιλήσει σε ανοιχτές εκδηλώσεις στους πολίτες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και κυρίως για τα «κόκκινα δάνεια» που το ΜέΡΑ25 με την πρόταση του ξανανοίγει το θέμα «επειδή αυτό απαιτεί η κοινωνία», επίσης για το πως μπορούμε να έχουμε πραγματική περιφερειακή ανάπτυξη, το θέμα της Λάρκο
κ.α.
Ειδικότερα ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 την Παρασκευή 7/2 στις 10.00 π.μ. θα έχει συνάντηση στο Μαυσωλείο του Διστόμου με τον Δήμαρχο κ.Γιάννη Σταθά, στις 12.00 μ.μ. στην Άμφισσα στο Δημαρχείο με το Δημοτικό Συμβούλιο και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου των Δελφών και στη συνέχεια στις 12.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τον Ελαιουργικό Συνεταιρισμό της Άμφισσας όπου θα τον
υποδεχθεί ο πρόεδρος του κ.Η.Ξηρός. Στις 13.00 μ.μ. ο κ.Βαρουφάκης θα ενημερωθεί στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο της Φωκίδας από την διοίκηση του για τα προβλήματα του κλάδου τους.
Στις 14.00 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει συνάντηση – συζήτηση με τους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Άμφισσας.
Στις 15.30 μ.μ. θα επισκεφθεί το επιμελητήριο της Φωκίδας για ενημέρωση-συζήτηση από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γ.Δελμούζο καθώς και από τον κ.Β,Αυγερινό για το εμπορικό επιμελητήριο και τα προβλήματα του κλάδου.
Στις 20.30 μ.μ. η κινηματογραφική λέσχη της Άμφισσας έχει προσκαλέσει τον Γραμματέα του
ΜέΡΑ25 κ.Βαρουφάκη στην προβολή της ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικες στην Αίθουσα» και
στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση του κ.Βαρουφάκη με το κοινό.
Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα συναντηθεί στις 09.00 π.μ. στην Πολύδροσο (ξενοδοχείο «Ερωχος») με την πρόεδρο της κοινότητας Πολυδρόσου κα Ε.Τοπάλη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον αντιδήμαρχο Παρνασσού κ. Ε. Κούσουλα καθώς και εκπροσώπους των τοπικών συλλόγων και φορέων.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Φθιώτιδα όπου στις 11.00 π.μ. τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 θα υποδεχθεί στο Δημαρχείο της Λαμίας ο Δήμαρχος κ. Ε.Καραϊσκος προκειμένου να τον ενημερώσει για τα προβλήματα της πόλης. 
Στις 12.00 μ.μ. ο κ.Βαρουφάκης θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Η.Κυρμανίδη.. 
Στις 13.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας με την πρόεδρο κ.Σοφία Ανεστοπούλου και άλλα μέλη του κέντρου θα γίνει συζήτηση για τα προβλήματα των εργαζομένων της περιοχής.
Στις 14.15 μ.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί το εμπορικό επιμελητήριο προκειμένου να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους του, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών και τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου της Λαμίας.
Στις 16.00 μ.μ. στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας θα πραγματοποιηθεί διευρυμένη συνέλευση των Προσωρινών Συντονιστικών Επιτροπών Στερεάς Ελλάδας του  ΜέΡΑ25 (Εύβοια, Φωκίδα, Φθιώτιδα, Βοιωτία).
Στις 17.00 μ.μ στο Εργατικό κέντρο της Λαμίας ο Πρόεδρος της Κ.Ο. και Γραμματέας του ΜέΡΑ25 κ.Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση και για αυτό το ΜέΡΑ25 καλεί όλους τους πολίτες από τη Φθιώτιδα να την παρακολουθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου