Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ρεσιτάλ για δύο κιθάρες από το διεθνές Duo Κονταξάκης –Ivanovich - Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας (Σχολές Κέφος)


Μια βραδιά κιθαριστικής πανδαισίας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το φιλόμουσο κοινό της πόλης, το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, στις 7:30, με το φημισμένο Duo  Μιχάλη Κονταξάκη και Dejan Ivanovich στην αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης « Αλέκος Κοντόπουλος».....

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Σύγχρονο Ωδείο Λαμίας (Σχολές Κέφος) στα πλαίσια των εορταστικών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λαμίας.
       Το ντουέτο ξεκίνησε τις δραστηριότητές του το 2004. Είναι άξιο αναφοράς ότι πρόκειται για το μοναδικό ντουέτο στον κόσμο του οποίου οι συντελεστές είναι νικητές του περίφημου διαγωνισμού “Francisco Tárrega”. Τον Απρίλιο του 2004 πραγματοποιούν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στην Αθήνα. Η ανταπόκριση από το κοινό είναι ενθουσιώδης και από τότε έχουν πραγματοποιήσει σειρές συναυλιών σε Ελλάδα, Γερμανία, Πορτογαλία, Βοσνία, Κροατία κ.α.
       Εμφανίζονται σε κορυφαία φεστιβάλ κιθάρας (Sernanselle, Gevelsberg, Guitarmania), σε σημαντικές αίθουσες και σειρές συναυλιών και σύντομα καθιερώνονται ως ένα από τα πιο σημαντικά κιθαριστικά ντουέτα στην Ευρώπη.
      Σαν σολίστες ο Μιχάλης και ο Dejan έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες σε τέσσερις  ηπείρους και έχουν διακριθεί στους σημαντικότερους διαγωνισμούς κιθάρας. (“A. Segovia”, “Havana”, “Doña Infanta Cristina”, “Printemps de la Guitare”, “Sinaia”, “Volos” κ.α.).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου