Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Ο Κικίλιας θα επιδοτήσει θερμάστρες..


Ο αντικαπνιστικός νόμος εφαρμόζεται και οι έλεγχοι ήδη έχουν αρχίσει, όπως υποστήριξε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε ότι η...

επίσημη αρχή εφαρμογής του νόμου θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου και τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά και είναι ανάλογα του βάρους του αδικήματος.
-Ο νόμος υπάρχει από το 2009 αλλά ......

Σχετικά με τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου, ο υπουργός τόνισε ότι οι αστυνομικοί πρώτοι από όλους θα βοηθήσουν στην προσπάθεια αυτή και θα λαμβάνουν το 20% των εσόδων από τα πρόστιμα.
-Τούς ρώτησε αν θέλουν?

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε ότι η τακτική που ακολουθεί δεν είναι τιμωρητική και θεωρεί τους Έλληνες πολίτες «συμπαίκτες» του στον αγώνα μείωσης του καπνίσματος και των αρνητικών επιδράσεών του. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δεν επιθυμούν να είναι εκείνοι και τα παιδιά τους παθητικοί καπνιστές, ωστόσο μεγάλο είναι το ποσοστό και των καπνιστών που συμφωνούν με το νόμο, όπως υποστήριξε ο κ. Κικίλιας.

Οι καφετέριες έχουν δομές για να μπορεί κάποιος να καθίσει έξω και όπως τόνισε ο υπουργός, το υπουργείο σκοπεύει να επιδοτήσει θερμάστρες για να μην κάθεται ο κόσμος που καπνίζει στο κρύο.
-Ενώ σε όλη την Ευρώπη δεν υπάρχει θέμα με χειρότερες καιρικές συνθήκες.

«
Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.'
-Από δηλώσεις έχουμε χορτάσει βέβαια.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας ανέφερε ότι παλεύει για το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα της Υγείας και έχει μάλιστα ζητήσει χρηματοδότηση για το επιτύχει...

Συμπέρασμα
Χρόνια τώρα η μπανανία της Ελλάδας ,προσπαθεί να λύσει ένα θέμα που σε ΟΛΗ την Ευρώπη και Αμερική είναι από δεκαετίες λυμένο . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου