ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ: Ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της ομάδας μας.


ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!
Για άλλη μια φορά η περιοχή μας ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας μας και στήριξε και αυτή την εξωαγωνιστική μας μεγάλη προσπάθεια! .....
Ο μικρός ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - ΡΑΦΑΗΛ πήρε και εξακολουθεί να παίρνει και από άλλους φορείς και από τον κόσμο της μικρής μας περιοχής αυτό που δικαιωματικά θα έπρεπε να του ανήκει..! Σαν Απόλλων Ευπαλίου Tihio Race θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς που ήσασταν δίπλα και σε αυτή τη προσπάθεια, την εθελοντική ομάδα ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ και προσωπικά την ΑΚΟΥΡΑΣΤΗ Κα Βιβή Παξινού, τον Κο Θωμά Ρούμπα, "φύλακα άγγελο¨ της εφετινής δύσκολης γενικά προσπάθεια της ομάδας μας. Επίσης να επισημάνουμε ότι με πρωτοβουλία της λέσχης EFPALIO MOTO CLUB και του Βιβλιοπωλείου ΕΥΠΟΛΙΟΝ υπάρχει κουμπαράς στο βιβλιοπωλείο  για όποιον και όποια μπορεί να συνδράμει σε αυτή τη μεγάλη πανελλαδική προσπάθεια αλληλεγγύης. Για λόγους διαφάνειας δημοσιεύουμε και το αποδεικτικό κατάθεσης.
Συνεχίζουμε.......κοιτάμε δίπλα μας, κοιτάμε μπροστά !!!
Δ.Σ.ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΥΠΑΛΙΟΥ TIHIO RACE
Απόλλων Ευπαλίου - Πλατεία Καρυάς ΕυπάλιοΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.