Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.....

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Υπάρχουν και Δήμαρχοι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους Δημότες τους!!!!


Με μια δημόσια συγνώμη ο δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε σε περίοικους της οδού Απόλλωνος πως δεν θα πληρώσουν το νερό 4 μηνών.  ....
Ο δήμαρχος Τρικκαίων ζήτησε δημόσια συγνώμη από τους επαγγελματίες και τους κατοίκους της οδού Απόλλωνος οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τον περασμένο Μάρτιο με καθυστερήσεις σε αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή.   Με επιστολή που φέρνει στη δημοσιότητα το trikalavoice.gr, ο δήμαρχος κάνει γνωστό ότι οι κάτοικοι απαλλάσσονται από τη χρέωση του νερού με έκπτωση έκπτωση 100% των λογαριασμών τους στη ΔΕΥΑΤ. 
 Η έμπρακτη συγγνώμη του δημάρχου για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες εδώ και 5 μήνες από τις εργασίες που εκτελεί η ΔΕΥΑΤ και από την ασυνεννοησία μεταξύ των υπηρεσιών προκάλεσε αίσθηση.   Ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαστεργίου μιλώντας στη Λέσχη 97,6 το πρωί της Δευτέρας σημείωσε πως ήδη έχει αποστείλει επιστολή συγνώμης και υπογράμμισε ότι «στην οδό Απόλλωνος γίνανε πολλά λάθη, θα πρέπει να μάθουν οι υπηρεσίες να συνεννοούνται. Κάλεσα τους υπεύθυνους ο ίδιος και τους ζήτησα σε πολύ αυστηρό τόνο να είναι πιο προσεκτικοί, γιατί πρόκειται για μια κατάσταση που δεν τιμάει το πρόσωπο της υπηρεσίας και του Δήμου. Ήταν ένας συνδυασμός ασυνεννοησίας και ατυχίας, θα πρέπει να προβληματίσει και τον εργολάβο και τη ΔΕΥΑΤ αν θα μπορέσουμε με τέτοιους ρυθμούς να βγάλουμε πέρα ένα τέτοιο μεγάλο έργο. Οι κάτοικοι έχουν ταλαιπωρηθεί και έχουν δίκιο, γι αυτό και τους ζητώ δημοσίως συγγνώμη, όπως έπραξα και με επιστολή την οποία τους έχω αποστείλει.
'Όλα αυτά για ένα δρόμο,και 5 μήνες ασυνέπεια.
Ποιος να του πει  ότι σε κάποια  χωριά σε ένα τριτοκοσμικό Δήμο  υπάρχει μία ...μικροασυνέπεια  4 χρόνων και ..βλέπουμε,,,,θα τον χάσουμε τον άνθρωπο!! 


2 σχόλια:

  1. Τρίκαλα.. πόλη με δωρεάν wi fi,με πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης σε δημόσια μέσα, πόλη με χαμηλά δημοτικά τέλη, πόλη φιλική στους πεζούς, τα αυτοκίνητα σταματάνε στις διαβάσεις οικειοθελώς, με εφαρμογή καιρό πρίν του αντικαπνιστικού νόμου και άλλα πολλά, τα αυτονόητα δηλαδή για τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι 4 θεσσαλικές πρωτεύουσες έχουν κάνει άλματα και είναι πολύ μπροστά στην καθημερινότητα των δημοτών με μικρή εξαίρεση ίσως τον Βόλο, μόνο όμως ως προς το θέμα του πανάκριβου νερού και μολυσμένης ατμόσφαιρας. {Κατά τα άλλα έχει ψηφισθεί απο ξένη εφημερίδα στις 10 ομορφότερες παραθαλάσσιες πόλεις της Ευρώπης!!!}.Παρόμοιος Δήμαρχος με αυτό των Τρικάλων, θα μπορούσε να αναφερθεί ο νυν Πατρέων-επανεκλεγείς- και πως να μην επανεκλεγεί άλλωστε, όταν κάνει ωραία πράγματα, όπως Δωρεάν parking στους Δημότες,πάρα πολύ φθηνό νερό και μια σειρά άλλων κοινωφελών έργων...Αυτά να βλέπουν οι τελευταίοι εκλεγέντες παραπαρνάσσιοι Δήμαρχοι εφαρμόζοντας το ΄΄αμ έπος,αμ έργον΄΄,όπως οι ενδεικτικά προαναφερθέντες..δικαιολογίες δεν υπάρχουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή