Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

H Telegraph «αποκαθηλώνει» την Αντωνιάδου: Η NASA λέει πως δεν εργάστηκε εκεί


Διαστάσεις παίρνει η υπόθεση με την Ελένη Αντωνιάδου, το επιστημονικό έργο της οποίας τελεί υπό αμφισβήτηση....

Η κυρία Αντωνιάδου, η οποία έχει δηλώσει ότι είναι ερευνήτρια στη NASA βρέθηκε προ λίγων ημερών στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής μετά από βράβευσή της από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.
Η βρετανική εφημερίδα Telegraph σε δημοσίευμά της το οποίο συνοψίζει τα όσα λεχθεί τις τελευταίες ημέρες, αναφέρει: Η γυναίκα που έγινε κούκλα της Barbie ως αναγνώριση για το επιστημονικό της έργο στο πεδίο της αναγεννητικής ιατρικής, κατηγορείται ότι έχει ψευδώς ισχυριστεί πώς έχει τιμηθεί από τη NASA για το επιστημονικό της έργο.
Mάλιστα επικαλείται και εκπρόσωπο της NASA που αναφέρει ότι η κυρία Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας, αλλά πιθανόν να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε πρότζεκτ της NASA».
«Πολλά μέλη της επιστημονικής κοινότητας υποστηρίζουν πως οι βραβεύσεις της είναι ψευδείς και δεν είχε ποτέ θέση στη NASΑ ούτε βραβεύτηκε για τα επιτεύγματά της» αναφέρει το δημοσίευμα.
Η Telegraph επικαλείται τις δηλώσεις που έκανε ο καθηγητής του Paris Diderot University,κ. Μπουγιούκος για την Ελένη Αντωνιάδου, ο οποίος αμφισβήτησε ότι η Ελληνίδα επιστήμονας συνεργάστηκε με τη NASA και είπε ότι απλά παρακολούθησε ένα summer camp και δεν έχει βραβευτεί ποτέ από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία.
Η εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι η Mattel που έφτιαξε τη Barbie προς τιμήν της κυρίας Αντωνιάδου, δεν σχολίασε τα όσα λέγονται στα social media τις τελευταίες ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου