ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» - Να διατηρήσουμε τη Λαογραφική μας Στέγη


Αγαπητοί    φίλοι  και αγαπητά μέλη του ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΣΟΥΒΑΛΑ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ», θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  για τη  μέχρι τώρα οικονομική και όχι μόνο στήριξή σας.....

Ευχαριστούμε όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που στήριξαν την προσπάθειά μας για μια καινούργια αρχή του Συλλόγου μας. 
 Λειτούργησαν ξανά τα χορευτικά τμήματα το Συλλόγου μας (τα είδαμε και τα καμαρώσαμε  στα δύο επιτυχημένα πανηγύρια του χωριού μας) επίσης προσκλήθηκαν και  συμμετείχαν  σε εκδηλώσεις άλλων συλλόγων.
Ο μεγάλος μας  όμως στόχος είναι  να διατηρήσουμε τη Λαογραφική μας Στέγη, στο οίκημα Λεβέτα,  ξεπερνώντας  τα  οικονομικά  προβλήματα.
Παρακαλούμε  λοιπόν  όσοι  μπορείτε, να ενισχύσετε  το Λαογραφικό Σύλλογο είτε με την ετήσια εγγραφή σας ως  μέλη (10 ευρώ),  είτε με οικονομική ενίσχυση με  οποιαδήποτε ποσό.
Ο λογαριασμός είναι στην Εθνική Τράπεζα  311/296030-36 και ΙΒΑΝ GR7401103110000031129603036.Επίσης  στείλτε μας τα άρθρα σας,  κείμενά (Λαογραφικού και Ιστορικού Περιεχομένου σχόλια, παρατηρήσεις, παλιές φωτογραφίες  και ότι άλλο έχει σχέση με το χωριό),  στο email  lispolydrosou@gmail.com

To  Δ.Σ 

1.  Ρούμελης Παναγιώτης – Πρόεδρος
2. Μουλαρά Δήμητρα – Αντιπρόεδρος και υπεύθυνη Λαογραφικής Στέγης
3. Τοπάλη Ευθυμία – Γραμματέας
4. Πιπέρα Μαρία – Ταμίας και υπεύθυνη χορευτικών τμημάτων
5. Βαλάσκας Αλέξανδρος – Μέλος
6.  Θάνος   Ευστάθιος (Κοντογιάννης)– Μέλος
7. Ρίζου Βιολέτα  - Μέλος

Αναπληρωματικό μέλος ΔΣ
Γιούργου – Κούσουλα Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου