Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Η "Στερεά... Υπεροχής!" για τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου


 Συνεδρίασε σήμερα στη Λαμία το Περιφερειακό Συμβούλιο, με θέματα την εκλογή μελών Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και την εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας......

Από την παράταξή μας προτάθηκαν και εκλέχτηκαν, ως Γραμματέας του Συμβουλίου  
ο  Δρόσος Παρασκευάς, για δε την οικονομική επιτροπή ως τακτικό μέλος ο  Δημήτρης Αναγνωστάκης και ως αναπληρωματικό ο  Γιώργος Σκούρας.
Με παρέμβασή του στη συνεδρίαση, ο επικεφαλής της παράταξής  μας «Στερεά…Υπεροχής»,  Δ. Αναγνωστάκης , τόνισε την αντίθεση μας στην αντιδημοκρατική μεθόδευση αποδόμησης του Κλεισθένη, που έγινε με  νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης, αλλοιώνοντας στην ουσία τη λαϊκή εντολή, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών. 
Οι πολίτες με τη ψήφο τους δεν επέλεξαν μόνο πρόσωπα αλλά και τρόπο διοίκησης. 
Πάγια αρχή μας είναι η στήριξη προσπάθειας σύνθεσης και η πολική των συγκλίσεων και συναινέσεων στο χώρο της αυτοδιοίκησης, πέρα απ τις όποιες αντιθετικές κεντρικές πολιτικές , πράγμα που και προεκλογικά είχαμε διακηρύξει. 
Η παράταξή μας, «Στερεά…Υπεροχής», στοχεύει στην πολιτική συνεννόηση και συνεργασία μέσα στα συλλογικά όργανα της Περιφέρειας (Περιφερειακό Συμβούλιο, Οικονομική Επιτροπή) και διατυπώνει την άποψη ότι το κυρίαρχο πολιτικό όργανο της Περιφέρειας είναι το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Πιστοί στις αρχές μας θα υπερασπιστούμε αυτή μας τη θέση και από τα έδρανα της μειοψηφίας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Στερεάς.
Από τη θέση λοιπόν που οι πολίτες μας έταξαν, θα δώσουμε  τη μάχη της δομικής, δημιουργικής, γόνιμης αλλά και αυστηρής αντιπολίτευσης, συναινώντας  στο ορθό και το δίκαιο και αντιπαλεύοντας το λάθος και το άδικο. Για μια ουσιαστική παρουσία, που θα αποτελέσει μοχλό για την παραγωγική και δημοκρατική αναγέννηση και προοπτική της Στερεάς Ελλάδας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου