Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Θα αξιοποιήσει η Πολύδροσος την πολύ-πολύ "στενή" της σχέση με τη νέα ΠολιτικοΔημοτική κατάσταση στη Φωκίδα και στον Δήμο Δελφών ?


Στις  αυτοδιοικητικές  εκλογές  του  Μαίου εκλέχτηκαν,  νέος  Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Στερεάς, νέος  Δήμαρχος  και  νέοι  Δημοτικοί  άρχοντες   στον  Δήμο  Δελφών καθώς και  νέα  Πρόεδρος στην  Κοινότητα  Πολυδρόσου οι οποίοι ανέλαβαν  τα καθήκοντά τους  την  1η Σεπτεμβρίου και στους  οποίους ευχόμαστε  καλή  επιτυχία  στο  έργο  τους.....

Ο νέος  Περιφερειάρχης, με το  ψηφοδέλτιο του οποίου μπορεί να μην εκλέχθηκε  αλλά  αρίστευσε σε ψήφους μια νέα  και αξιόλογη Σουβαλιώτισσα επιχειρηματίας, αλλά  και ο νέος  Δήμαρχος εκλέχθηκαν με  ισχυρή  πλειοψηφία στη δημιουργία της οποίας   οι  Σουβαλιώτες  συμμετείχαν αποφασιστικά και μπορώ να πω καταλυτικά,  δίνοντας  τους  το  70 με  80% περίπου  των  ψήφων τους και εκλέγοντας μάλιστα  και  του  δύο  τοπικούς Δημοτικούς Συμβούλους από το  ψηφοδέλτιο  του νέου Δημάρχου ,  εκ των οποίων μάλιστα  ο  ένας,  ο οποίος  είναι και κομματικό στέλεχος της κυβερνητικής παράταξης στον Νομό   ( ΝΟΔΕ  Φωκίδας ),  ορίστηκε  Αντιδήμαρχος .
Στις  πολιτικές  εκλογές  που  ακολούθησαν τον  Ιούλιο εκλέχθηκε  μια νέα  ισχυρή  Κυβέρνηση με  μεγάλη πλειοψηφία και την οποία   και  πάλι  οι  Σουβαλιώτες πριμοδότησαν  με  την  ψήφο τους  με το παραπάνω,  εκλέγοντας μάλιστα  μαζί με  τους  άλλους  κατοίκους  του  Νομού  τον  ένα  και  μοναδικό βουλευτή της Φωκίδας, ο οποίος  είναι  σημαίνον στέλεχος και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  Ν.Δ.
Στο  γραφείο  του  Βουλευτή τοποθετήθηκε ως  σύμβουλος  ο  Γραμματέας  της  Κοινότητας  Πολυδρόσου ο οποίος  είναι  ένα εξαιρετικά  δραστήριο και έμπειρο στέλεχος της τοπικής κοινωνίας  και  γνωρίζει  άριστα όλα  τα  προβλήματα  της  Πολυδρόσου.
Τα  προβλήματα  που  απασχολούν  την  Πολύδροσο και  τους  κατοίκους  της και  που αφορούν  τόσο τις υποδομές, όσο και την καθημερινότητα    είναι  πολλά , είναι σοβαρά και χρόνια  που μέχρι  σήμερα και μετά την κατάργηση του Καλλικρατικού Δήμου Παρνασσού ούτε  συζητήθηκαν, ούτε εξετάστηκαν,  ούτε βέβαια αντιμετωπίστηκαν παρά τις  υποσχέσεις  από τους κατά καιρούς Δημοτικούς αλλά  και  Πολιτικούς άρχοντες.
Η  Δημοτική, τοπική αλλά  και  πολιτική συγκυρία  λοιπόν είναι  ιδιαίτερα  ευνοική, κατά  τη  γνώμη  μας  ενόψει της   τετραετίας  που  μόλις  ξεκίνησε, για  την άμεση αντιμετώπιση και  λύση  όλων, μα  όλων των  προβλημάτων  που απασχολούν  την  Πολύδροσο και  που δεν  πρέπει αυτή  σε  καμία  περίπτωση  να πάει χαμένη και να  μην αξιοποιηθεί  αποτελεσματικά προς όφελος  του  χωριού  και των κατοίκων του.
Τα  προβλήματα έχουν καταγραφεί αναλυτικά και με σειρά  προτεραιότητας σε κοινό  υπόμνημα όλων των Συλλόγων   της  Πολυδρόσου,  έχουν  αναφερθεί  σε  όλες  τις  προεκλογικές  συγκεντρώσεις  των  υποψηφίων
 ( Περιφερειακών και  Δημοτικών ), έχουν επιδοθεί σε αυτούς  με  αλληλογραφία (ηλεκτρονική και έντυπη) και  έχουν δημοσιευθεί  στα ΜΜΕ  (έντυπα και ηλεκτρονικά ) της  Φωκίδας αλλά και σε αρκετά της Φθιώτιδας.
Επομένως τόσο  τα  προβλήματα  υποδομών ( ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ,  οδικό δίκτυο,  αξιοποίηση κτιρίου  Γυμνασίου, δρόμος για χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, τουριστική αξιοποίηση περιβάλλοντος  χώρου και πηγών Αγίας Ελεούσας και οικισμού Άνω Σουβάλας, δασοπροστασία κ.α  ),  τα  προβλήματα  πολιτισμού (π.χ δωρεά οικίας Γιάννη Μαρρέ, Λαογραφική Στέγη, στέγαση  Συλλόγων,  Βιβλιοθήκη ) καθώς και εκείνα  της  καθημερινότητας  (π.χ καθαριότητα μέσα στο χωριό, καθαριότητα  σε δρόμους και  ποτάμια,  λακκούβες σε  δρόμους και πλατείες στην Σουβάλα  και  στην Άνω  Σουβάλα,  εθελοντισμός, στήριξη και αλληλεγγύη  σε ευπαθείς ομάδες κ.α ) αλλά και η θεσμοθέτηση πάγιας οικονομικής  στήριξης   όλων  των  Συλλόγων  που  δραστηριοποιούνται  στην  Πολύδροσο, δεν μπορούν να περιμένουν και  πρέπει να αντιμετωπισθούν άμεσα.
Σημειώνουμε  ότι  πολλές από τις εν λόγω  πρωτοβουλίες που αφορούν την καθημερινότητα τις  έπαιρναν μέχρι  σήμερα  οι Σύλλογοι, στο  μέτρο του δυνατού βέβαια,  στις οποίες προσπαθούσαν  να  αντεπεξέλθουν  με  φιλότιμες ατομικές  προσπάθειες  των μελών τους και  με  πενιχρότατα  οικονομικά μέσα ή "ελεημοσύνες".
Οι  Σύλλογοι, το πιο δραστήριο μέχρι στιγμής κομμάτι της Σουβαλιώτικης κοινωνίας,  μόνο  επικουρικά και εθελοντικά  πλέον, κατά τη γνώμη μου,  θα  μπορούν να συνδράμουν κάθε έργο και πρωτοβουλία  της νέας Δημοτικής και Τοπικής Αρχής για το καλό της Πολυδρόσου και όπου αυτή η συνδρομή τους ζητηθεί, αλλά   με τη μόνη, απαραίτητη και αδιαπραγμάτευτη  προυπόθεση να  προαποφασιστεί  η στέγασή τους  και η σε  μόνιμη βάση θεσμική και αναγκαία υλικοτεχνική και οικονομική τους  στήριξη και κάλυψη  του συνόλου  των εξόδων,  όλων των δραστηριοτήτων τους.
Μετά τα  όσα προαναφέραμε, λοιπόν, θέλουμε να πιστεύουμε  ότι  από τις πρώτες  ημέρες  της νέας Πολιτικοδημοτικής   πραγματικότητας  που διαμορφώθηκε  στον Νομό, στον Δήμο Δελφών και στην  Σουβάλα αλλά  και από  τα  πρώτα  δείγματα δράσης της νέας  Δημοτικής  Αρχής αλλά και των  τοπικών στελεχών της από το χωριό μας  θα φανεί αν η Πολύδροσος θα μπει σε με ιδιαίτερη για εκείνη αναπτυξιακή  τετραετία βγαίνοντας  από τα  "αζήτητα"  ή απλά οι υποσχέσεις θα μείνουν για μια φορά ακόμα στα  χαρτιά και στα λόγια και μετά από τέσσερα  χρόνια  θα  κουβεντιάζουμε πάλι και για μια φορά ακόμα  τα  ίδια  και  τα  ίδια και θα ψάχνουμε  τους   "φταίχτες", βγάζοντας τον εαυτό του ο καθένας  απέξω και ιδιαίτερα  αυτοί  που  θέλουν και επιδιώκουν με κάθε τρόπο  και κάθε φορά να ασχολούνται ενεργά με τα κοινά....

Γιώργος Θάνος   (κάτοικος  Πολυδρόσου - πολίτης του Δήμου Δελφών ).

21 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κ. Θάνο (κάτοικε Πολυδρόσου & πολίτη Δήμου Δελφών) συντάκτη του όντως εμπεριστατωμένου αυτού άρθρου - επίκαιρης παρέμβασης - έτσι που τα γράφεις φαίνεται ότι τα κατέχεις καλά τα πράματα του χωριού & το ερώτημα που γεννάται είναι :
    αντί να κάθεσαι στην "κερκίδα" και πότε να φωνασκείς κατά του προπονητή και του διαιτητή , πότε να προσπαθείς να κατευθύνεις ως παράγων & να δίνεις οδηγίες σε παίκτες ή να τα βάζεις με αυτούς επιδιώκοντας , εκβιάζοντας ή αναμένοντας , τέλος πάντων , το επιθυμητό αποτέλεσμα ΓΙΑΤΊ βρέ αδερφέ δεν κατεβαίνεις στο "στάδιο" (ενεργό στίβο) και στον αγώνα να σωθεί τέλος πάντων αυτό το χωριό ;;;;
    Και σοβαρολογώ ...
    όχι για άλλο λόγο αλλά όπως καταλήγεις και στο άρθρο σου ...
    "για να μην κουβεντιάζουμε μετά από τέσσερα χρόνια πάλι και για μια φορά ακόμα τα ίδια και τα ίδια και να ψάχνουμε τους "φταίχτες", βγάζοντας τον εαυτό του ο καθένας απέξω και ιδιαίτερα αυτοί που θέλουν και επιδιώκουν με κάθε τρόπο και κάθε φορά να ασχολούνται ενεργά με τα κοινά..." "Ιδού στάδιον δόξης λαμπρόν" λοιπόν ...
    και τα τέσσερα χρόνια είναι λίγα και περνάνε σαν νεράκι εμείς να είμαστε καλά και να ασκούμεθα εις καλά & ενάρετα έργα .

    Έρρωσθε (επειδή αρέσει στο φίλο Γ.Σκ.)

    - Α –

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TZENH ΣΚΟΥΤΑΡΗ - ΜΑΝΤΑ3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 8:37 π.μ.

    Συμφωνώ απόλυτα με την άποψη του κ. Βαλάσκα.
    Και κάτι άλλο, κ. Θάνο ξέρετε πόσοι έχουν διοικήσει από οποιοδήποτε "πόστο" αυτόν τον τόπο; αυτή την Περιφέρεια; αυτή την χώρα;
    Είδατε εσείς να γίνεται τίποτα για το καλό όλων μας; ΟΧΙ.
    Εσείς επιστρέψατε στο χωριό τα τελευταία χρόνια και έχετε την άποψη σας που είναι και σεβαστή, αλλά θα μου επιτρέψετε γνωρίζοντας λίγο καλύτερα τα γεγονότα να σας προσγειώσω στην πραγματικότητα και να σας πω ότι για άλλη μια φορά δεν θα γίνει τίποτα.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο Αλέκο πολύ σωστός και αντικειμενικός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κατά καιρούς να δίνει γραμμή σε ψηφοφόρους απ την απέξω πάντα και εκείνος. Για να μην ξεχνιόμαστε

      Διαγραφή
    2. Φιλε η φιλη,ο Αλεκος ειναι απο τους λιγους που εχουν προσφερει σε αυτο το χωριο. Πες για κανεναν αλλο. Ειναι και εκτος χωριου,οχι σαν καποιους που ειναι μονιμοι εκει.

      Διαγραφή
  4. Της μόδας οι ψεύτικοι λογαριασμοί .......κυρία ΤΖΕΝΗ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ποια είναι η κυρία ΤΖΕΝΗ ΣΚΟΥΤΑΡΗ-ΜΑΝΤΑ που ξέρει τόσο καλά πρόσωπα και πράγματα??? Νύφη του χωριού μας και όπως λένε ερωτική μετανάστης?? Κατα τ άλλα έχει καταντήσει κουραστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι ειναι κουραστικη; Επειδη ειπε την αληθεια και λεει την γνωμη της και επωνυμα κι'ολας; Φανταζομαι θα εννοεις και αλλους κουραστικους που κραζουν συνεχεια και συνεχεια απ'την απεξω παντα,χωρις να μπαινουν ποτε μπροστα!

      Διαγραφή
  6. TZENH ΣΚΟΥΤΑΡΗ - ΜΑΝΤΑ3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 4:58 μ.μ.

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΝΑΝΕ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΝΥΦΗ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://www.youtube.com/watch?v=JvoCrmM1Gmo

    Το σοβαρό και το μεγάλο αμάρτημά σου
    είναι που έφερες στο σπίτι τη μαμά σου
    κι ενώ περνάγαμε καλά εσύ κι εγώ
    βάλαμε τώρα μες στο σπίτι λοχαγό
    Κι όταν μαλώνουμε την ξέρεις την αιτία
    και ενοχλούμε και την πολυκατοικία
    η διαχείριση μου είπε το και το
    αν συνεχίσουμε θα φέρει το εκατό

    Εγώ παντρεύτηκα εσένανε και όχι
    την πεθερά μου με πηλήκιο και λόγχη
    ας κοιμηθούμε τώρα, σβήσε και το φως
    δικτατορίες δε σηκώνει ο λαός

    Πώς να μετρήσω από ένα ως το τρία
    μέσα στο σπίτι μου στυγνή δικτατορία
    πάμε στο θέατρο ή πάμε σινεμά
    πρέπει να κλείσουμε και θέση στη μαμά
    Η πεθερά μου μού το είπε νέτα σκέτα
    να μην ξοδεύω το χαρτί στην τουαλέτα
    να μην καπνίζω, ο καπνός την ενοχλεί
    να περπατάω με τις κάλτσες στο χαλί

    Εγώ παντρεύτηκα εσένανε και όχι
    την πεθερά μου με πηλήκιο και λόγχη
    ας κοιμηθούμε τώρα, σβήσε και το φως
    δικτατορίες δε σηκώνει ο λαός

    Κι όταν συμβαίνει να `χουμε δημοκρατία
    για τρία χρόνια ή και για τριάντα τρία
    τότε τα πράγματα είναι πιο σοβαρά
    αν κυβερνάει μες στο σπίτι η πεθερά
    Να με γαζώνει με κλωστή και με βελόνα
    και να μου ρίχνει μες στα μάτια δακρυγόνα
    να ενοχλείται όταν μιλάω πολιτικά
    ρε συ γυναίκα, τι θα γίνει τελικά

    Εγώ παντρεύτηκα εσένανε και όχι
    την πεθερά μου με πηλήκιο και λόγχη
    ας κοιμηθούμε τώρα, σβήσε και το φως
    δικτατορίες δε σηκώνει ο λαός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΣΟΥΒΑΛΙΩΤΕΣ
    Τελικά είσαστε πολύ αχάριστοι οι Σουβαλιώτες.
    Δώσατε στην νέα δημοτική αρχή τόσα μεγάλα ποσοστά.
    Δεν σκεφτήκατε αχάριστοι τι έκαναν οι προηγούμενοι.
    Να σας θυμίσω μερικά εγώ για να διαπιστώσετε πόσο αχάριστοι ήσαστε.
    Πλύσιμο κάδων σε τακτικά διαστήματα, ανά 5 χρόνια, όσα και η θητεία τους, και δεν χρειάζεται να περνάτε δίπλα τους αλλά σε απόσταση 50 μέτρων.
    Νέα χωματερή, που με τις τυχαίες φωτιές, δεν χρειάζεται να πάτε Αθήνα αφού τα ίδια αναπνέετε και εδώ και να δω πως μερικοί θα ξεμπερδέψουν με τις μηνύσεις.
    Λακκούβες εδώ λακκούβες παραπέρα, τσιμέντο και πίσσα έχει να πέσει από του Νώε την εποχή, εκτός από μεμονωμένα ιδιωτικά δρομάκια.
    Προμήθειες για ενίσχυση των καταστημάτων από τον Αθανάσιο Διάκο.
    Ποικιλία από ράτσες αδέσποτων σκυλιών από όλη τη Φωκίδα βρίσκουν καταφύγιο στο όμορφο χωριό μας.
    Παιδική χαρά, κόσμημα, έχει να πατήσει παιδί για παιχνίδι από πότε και εγώ δεν ξέρω.
    Για ύδρευση ας μην μιλάμε, μπήκε επιτέλους σειρά, μόνο που θα σκάσουν κάτι λογαριασμοί για 4 χρόνια που θα πάθουμε τραμπάκουλο.
    Ευτυχώς όμως που στο χωριό μας έγιναν έργα.
    Ούτε και αυτά εκτιμήσατε αχάριστοι Σουβαλιώτες.
    Αυτά για σήμερα και αύριο αν χρειαστεί ακόμη περισσότερα και πιο ….καυστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας εβαζες εσυ υποψηφιοτητα να τα επαιρνες εσυ τα ποσοστα αυτα.... αλλα απο οτι φαινεται σου αρεσει μονο το κραξιμο!

      Διαγραφή
  9. Μήπως είναι η Τζένη Χειλουδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ ΡΕ..ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΣΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΑΣ ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΞΑΚΟΥΣΤΟ ΝΑΚΟ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ? ΠΩ...ΠΩ...ΕΝΔΟΞΕΣ ΕΠΟΧΕΣ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ? ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΙΑΚΑΤ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΑΠ ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ; ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΗ ΤΑΞΗ? ΝΑΚΟ ΑΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΔΕ ΜΑΤΣΙΑΛΙΩΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΙ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ( ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ). ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΧΛΕΥΑΖΕΤΑΙ ( ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ), ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΛΛΟΥ.
    ΠΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΟΥ, ΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ( ΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ )ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.
    ΜΟΝΟΝ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΛΕΩ: ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΔΑΚΙΜ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΑΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΩΛΗ.....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ … ΕΣΕΙΣ ΟΙ 4-5 ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠ ΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΟΜΩΣ...ΑΛΛΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΧΟΡΟ ΠΑΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΤΕ ..ΜΠΕΣ΄ΤΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΓΛΥΚΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΕΞΩ ? ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ .. ΕΚΤΟΣ Κ ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ.. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΑΚΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ . ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΚΑΝ ΄ΤΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ Κ ΜΗ ΤΟ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΄ΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ώστε κριτική πρέπει να κάνουν μόνο οι υποψήφιοι και οι εκλεγμένοι. Ο ορισμός της δημοκρατίας και του συντάγματος άλλα λέει. Ας σιωπήσουν λοιπόν οι πολίτες και να αφήσουν ανεξέλεγκτους τούς διοικούντες, ωραία λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ; ΕΙΠΑΜΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ Η ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή