ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΦΩΚΙΔΑΣ κ. ΔΕΛΜΟΥΖΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥΕπίσκεψη στην Δ Ε Παρνασσού πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Δελμούζος μαζί με τους τεχνικούς τις περιφέρειας κα. Πολυζώη και κ. Δημητρέλο όπου και συναντήθηκαν με τον αντιδήμαρχο κ.Κούσουλα Βαγγέλη και την πρόεδρο Πολυδρόσου κα. Έφη Τοπάλη.....

Κατά την επίσκεψή του ο κ. Δελμούζος άκουσε τα προβλήματα της ΔΕ Παρνασσού.
Μάλιστα μαζί με το επιτελείο του και τους Τοπικούς παράγοντες ανέβηκαν το δρόμο προς το Χιονοδρομικό Κέντρο του Παρνασσού, αφ’ ενός να διαπιστώσουν τις εργασίες αποκατάστασης κομματιών του δρόμου που σχεδόν ήταν αδιαπέραστοι από οχήματα, αφετέρου να προγραμματίσουν έργο ολικής αποκατάστασης.
Ήδη ο κ. Αντιπεριφερειάρχης υποσχέθηκε πως θα επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε το έργο να ξεκινήσει άμεσα.
 Οφείλουμε να επισημάνουμε το γεγονός της άμεσης ανταπόκρισης της Αντιπεριφέρειας και των τοπικών παραγόντων ( Αντιδημάρχου ΔΕ Παρνασσού και Προέδρου της Κοινότητας Πολυδρόσου), μετά την δημοσίευση του ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ για την κατάσταση του δρόμου.

Τα προβλήματα όμως για πρόσβαση στο Χιονοδρομικό Κέντρο δεν σταματούν στο κομμάτι έως την διασταύρωση με την Αμφίκλεια.
Έντονο είναι το πρόβλημα πρόσβασης στο κομμάτι Φτερόλακας – Κελλαριών.
Η αρμοδιότητα είναι του Δήμου Δελφών.
Η εγκατάλειψη του κομματιού αυτού τα τελευταία χρόνια, είναι χαρακτηριστική.
Ήδη όπως πληροφορηθήκαμε οι πιέσεις του Αντιδημάρχου και της Προέδρου προς τον Δήμαρχο Δελφών παρά της τεχνικές δυσκολίες, ίσως φέρουν αποτέλεσμα για να υπάρξει ίδια αντιμετώπιση όπως και το κομμάτι προς την Πολύδροσο.

΄΄ΕΔΩ ΣΤΟ 
 ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ 
          ΘΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ


Δείτε εικόνες πριν …..
……Και εικόνες μετά…..

  

...και το πρόβλημα του αγωγού μεταφοράς του νερού προς Άνω Σουβάλα
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.