Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης θέτει όρο ο Δ. Δελφών για την παραχώρηση χώρων σε Γραβιά και Δελφούς


Να οριστεί κατ’ ελάχιστον οργανική δύναμη για τον Σταθμό Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών πέντε (5) άτομα και για τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς έξι (6) εισηγείται ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μανανάς....
προς το δημοτικό συμβούλιο στην αυριανή συνεδρίαση, προκειμένου ο Δήμος Δελφών να παραχωρήσει δημοτικούς χώρους για τη στέγαση του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών και του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς.
Η εισήγηση του εντεταλμένου για τα ζητήματα της Δ.Ε. Γραβιάς συμβούλου ακολουθεί την πρόταση που έχει κατατεθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας. Σκοπός της δημοτικής Αρχής είναι η παραχώρηση κτιρίων για τη στέγαση των δύο σταθμών για χρόνο ίσο με τη θητεία της- στην ουσία πρόκειται για ανανέωση της παραχώρησης, καθώς ήδη αυτοί έχουν δοθεί και από την προηγούμενη δημοτική Αρχήσυνεχίζοντας έτσι να συμβάλλει στο μέτρο που της αναλογεί στην καλύτερη δυνατή αστυνόμευση της περιοχής, θέτοντας όμως και τους δικούς της όρους στην κατεύθυνση αυτή.
Ο Γιάννης Μανανάς εισηγείται πιο συγκεκριμένα στο δημοτικό συμβούλιο τα εξής:
α. Την παραχώρηση χώρου για τη στέγαση του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών σε χώρο της ισόγειας αίθουσας του Δημοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Δελφών (τμήμα της αίθουσας Κ.Ε.Π.) και για τη στέγαση του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς στο ισόγειο ακίνητο που βρίσκεται παραπλεύρως του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Γραβιάς.
β. Η ανωτέρω παραχώρηση να ισχύσει μέχρι τέλος της θητείας της παρούσας δημοτικής αρχής.
γ. Ο Δήμος Δελφών θέτει ως προϋπόθεση να οριστεί κατ’ ελάχιστον οργανική δύναμη για τον Σταθμό Τουριστικής Αστυνομίας Δελφών πέντε (5) άτομα και για τον Αστυνομικό Σταθμό Γραβιάς έξι (6) άτομα, σύμφωνα και με την πρόταση που έχει υποβληθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, όπως ενημέρωσε το Δήμαρχο προφορικά ο περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στ. Ελλάδας κ. Γεωργακόπουλος.
δ. Να συνταχθεί και να υπογραφεί συμφωνητικό χρησιδανείου με την ΕΛ.ΑΣ. μετά την οριστική έκδοση Οργανογράμματος Λειτουργίας των ανωτέρω Υπηρεσιών...»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου