Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Τα τελευταία νέα


 «Σκούπα» μόνο για πρόσφυγες
86 γυναικόπαιδα και 57 άντρες τα...
ευρήματα της αστυνομικής επιχείρησης χθες τα ξημερώματα στα Εξάρχεια / ΕΔΕ και εισαγγελέας για τις ρατσιστικές-προκλητικές δηλώσεις του Σταύρου Μπαλάσκα της ΠΟΑΣΥ.
 Αποφασίζουν για τον οδικό χάρτη
Συνεδριάζει σήμερα η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ατζέντα ο προγραμματισμός δράσης και η αποσαφήνιση του σχεδίου ανασυγκρότησης. Τα ορόσημα της διαδρομής μέχρι το συνέδριο θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας.
 Ευρεία συναίνεση στο νομοσχέδιο για τα προσωπικά δεδομένα
Πάνω από 90 νομοτεχνικές βελτιώσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα, ο οποίος έκανε δεκτές αρκετές προτάσεις της αντιπολίτευσης. Υπέρ από Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛΛ., ΜέΡΑ25. Κατά το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση.
 Και το οριστικό τέλος των capital controls έφερε κόντρες στη Βουλή
«Κλείνει οριστικά ένας τετραετής κύκλος ανασφάλειας», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Προδιαγεγραμμένη εξέλιξη», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην αντεπίθεση ο Γ. Βαρουφάκης με αιχμές κατά Ν.Δ., Στουρνάρα και Ντράγκι.
 ΕΡΤ: πρώτα οι διορισμοί κι έπειτα ο διαγωνισμός
Παρωδία με την τοποθέτηση των Κ. Ζούλα και Γ. Γαμπρίτσου στις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου. Δημοσιογράφοι τοποθετούνται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση, την οποία σκέφτονται να αποχαρακτηρίσουν από ΔΕΚΟ ώστε να δώσουν και πολύ μεγαλύτερους μισθούς!
 Σκότωσε γιαγιά και εγγονό και τους άφησε στον δρόμο
Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε ο 28χρονος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που παρέσυρε 67χρονη γυναίκα και το βρεφικής ηλικίας εγγονάκι της, εγκαταλείποντας τα θύματά του νεκρά. 
 Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Κόντε... μένει
Στις διαβουλεύσεις μεταξύ Κεντροαριστεράς και Κινήματος των Πέντε Αστέρων για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης ξεπεράστηκαν αρκετά εμπόδια και άλλα μάλλον θα παρακαμφθούν.
 Χέρι χέρι με τον ΟΟΣΑ για ένα σχολείο-επιχείρηση
Με την τελευταία έκθεση του ΟΟΣΑ για την εκπαίδευση στην Ελλάδα ως... ευαγγέλιο, η νέα ηγεσία του υπουργείου Παιδείας εισάγει σοβαρές μεταρρυθμίσεις που εξομοιώνουν το σχολείο με μια ιδιωτική επιχείρηση.
 Δίδυμο Πογέτ - Ιβιτς στο προσκήνιο!
Ο Ουρουγουανός προπονητής διαπραγματεύεται με την ΑΕΚ την επιστροφή του και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ενωσης είχε συνάντηση χθες με τον Δ. Μελισσανίδη ● Με Κωστένογλου χθες η προπόνηση.
 Ν. Στεφάνου: Τα ζωγραφικά έργα πάντα με παίδευαν
Ο χειροτέχνης καλλιτέχνης με το σπουδαίο έργο στη ζωγραφική και τη σκηνογραφία εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο στην Υδρα μια έκθεση με πίνακες, σχέδια, μακέτες για το θέατρο, μικρά γλυπτά, παιχνίδια και κατασκευές από τη δεκαετία του 1950 έως σήμερα.
 Υποθαλάσσιο ρεύμα 400 kV στο Ρίο - Αντίρριο
Ποντίστηκε το πρώτο υποβρύχιο καλώδιο υπερυψηλής τάσης, το οποίο θα συνδέσει τα δίκτυα της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου