ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2019

Την Κυριακή 1-9-2019 οι δημαιρεσίες στο Δήμο Δελφών - Εκλέγονται προεδρείο και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Ποιότητας Ζωής


Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου, κατόπιν πρόσκλησης του πρώτου στη σταυροδοσία συμβούλου από την παράταξη Ταγκαλή, Νίκου Λουπάκου, .....
θα εκλεγεί το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου, ήτοι ο ο Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του.
Επιπλέον, θα αναδειχθούν τα μέλη που θα απαρτίσουν την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητα Ζωής.
Η πρόσκληση έχει ως εξής
Παρακαλούμε όπως στις    01   Σεπτεμβρίου  2019,  ημέρα  Κυριακή   και ώρα  19.00΄ προσέλθετε  στο Δημοτικό Κατάστημα (ισόγεια αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου), πλατεία  Κεχαγιά , σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα:  
1. Εκλογή Προέδρου,  Αντιπροέδρου και Γραμματέα του Δημ. Συμβουλίου. 
2. Εκλογή Οικονομικής   Επιτροπής του Δήμου.
3. Εκλογή Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.
(Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στα άρθρα 64 και 74 του Ν.3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν.4555/2018 και 2 του Ν.4623/2019 αντίστοιχα).

O  πλειοψηφών  Δημ. Σύμβουλος του επιτυχόντος Συνδυασμού
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΛΟΥΠΑΚΟΣ

Εάν δεν επιτευχθεί εκλογή για οποιοδήποτε λόγο, ή η συνεδρίαση ματαιωθεί , επειδή δεν σχηματισθεί απαρτία, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη    Κυριακή    στις   08/09/2019    την ίδια ώρα (άρθρα 71, 76  Ν.4555/2018).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
Το ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.