Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΒΡΗ


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Διβριωτών, ευχαριστεί την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λαμίας και την 7η ΕΜΑΚ ,τον κ. Κολοκούρη (Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής), τον κ.Παλιό (Περιφερειάκος Διοικητης Στερεάς Ελλάδας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας) τον κ.Ράπτη (Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας) ,....
την Αστυνομική διεύθυνση Λαμίας και τον Διοικητή κ. Μαντζιώκα, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον απερχόμενο Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη, τον επερχόμενο Περιφερειάρχη κ.Σπανό, τον Αντ/ρχη κ. Καραϊσκο, τον υπεύθυνο Αντ/ρχη Πολιτικής προστασίας κ. Καρακάντζα, , την Πολιτική Προστασία του Δήμου Λαμίας και τον υπεύθυνο κ. Ζήσιμο που παρευρέθησαν, συντόνισαν και συνέδραμαν με όλες τις δυνάμεις τους στην αντιμετώπιση και κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο χωριό μας την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019.
Η αγαστή συνεργασία όλων των εμπλεκομένων και οι άμεσες ενέργειές στις οποίες προέβησαν, λειτούργησαν αποτελεσματικά και απετράπησαν τα χειρότερα. Οι καταστροφές ήταν μόνο υλικές ζημιές και δεν απειλήθηκε καμία ανθρώπινη ζωή.

Για το  Δ. Σ. του Συλλόγου

 Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δήμητρα Τσεκούρα-Μυλωνά               Κων/να Γιαννέκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου