Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

Συναυλία της Κιθαριστικής Ορχήστρα Λαμίας-Guitarodais στην Πλατεία Λαού στις 21 Ιουνίου


Συναυλία στην Πλατεία Λαού στις 21 Ιουνίου στις 20.30, θα δώσει η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας Guitarodais, του Ωδείου "Εν Ωδαίς", με Καλλιτεχνικό Διευθυντή τον καταξιωμένο Κιθαριστή Πύρρο Πουλίτσα....

Η Κιθαριστική Ορχήστρα Λαμίας ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών, θα αποτελεί μέλος της Ελληνικής Κιθαριστικής Ορχήστρας. Είναι η μοναδική Κιθαριστική Ορχήστρα που αναγνωρίζει ο Σύλλογος στον Νομό Φθιώτιδας και η 23η Κιθαριστική Ορχήστρα. που έχει ιδρύσει, από την Θράκη ως και την Κύπρο.
Στόχος της δημιουργίας της Ορχήστρας, είναι η καλλιτεχνική δραστηριοποίηση των νέων της Στερεάς Ελλάδας, που θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την κιθάρα και μέσω του συνόλου να συμμετάσχουν σε μουσικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ κ.α.
Η συμμετοχή των μελών στην ορχήστρα, είναι δωρεάν και η επιλογή των κιθαριστών θα γίνεται από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Ορχήστρας, Πύρρο Πουλίτσα.
Ήδη η Ορχήστρα αριθμεί περίπου 40 μέλη, κάτι που δίνει σημαντική ενθάρρυνση στην τοπική κοινωνία, για ένα μουσικό σύνολο που θα διαγράψει ξεχωριστή πορεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου