Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ - ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ 1-2


Γλυκιά ήττα σήμερα εντός έδρας για την ομάδα των παλαιμάχων του Διαγόρα Πολυδρόσου με αντίπαλο την ομάδα του Καλαποδίου και με πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα.....
Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με σουτ έξω από την περιοχή όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Γιώργου Βέλλιου. 
Στη συνέχεια ο Γιάννης Κονταξής με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ η ομάδα του Διαγόρα πίεζε και ήταν συνέχεια στην επίθεση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες.
Στο 25' ο Μάριος Καλλιμάνης έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε κοντινό πλασέ όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έκανε την απόκρουση του αγώνα. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε βρίσκοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και άνοιξαν το σκορ, στην συνέχεια η ομάδα του Διαγόρα έφερε το παιχνίδι πάλι στα ίσια και είχε βγει στην επίθεση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Κώστα Πολύχρονο τον Θύμιο Μουτσιανά και με τον Στάθη Καλλιμάνη που έπαιζε στην άμυνα και προωθήθηκε στο κέντρο αφήνοντας προς τα πίσω τον Κώστα Πολύχρονο. Έτσι σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Διαγόρας δέχτηκε το δεύτερο γκολ αλλά και πάλι δεν το έβαλε και δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες, όταν στο 80' έγινε ανατροπή του Θύμιου Μουτσιανά και ο διαιτητής του αγώνα κατοχύρωσε πέναλτι όπου εκτέλεσε εύστοχα ο Γιάννης Κονταξης. Η πολιορκία όμως συνεχίστηκε αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων είχε κατεβάσει τα ρολά για τα καλά και ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα, έτσι έμεινε το σκορ στο 1-2 όπου ήταν και το τελικό.
Για την ομάδα του Διαγόρα αγωνίστηκαν:
 Γ. Βέλλιος, Σ. Καλλιμάνης, Χ. Βελεντζας, Γ. Μπαλωμένος, Ν. Τσιτουριδης, Π. Καραχρήστος, Κ. Πολύχρονος, Μ. Καλλιμάνης, Θ. Μουτσιανάς, Γ. Κονταξής, Θ. Πλατής!!!

Μάριος Καλλιμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου