Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στη Φωκίδα


Με περιοδείες, ομιλίες και συσκέψεις συνεχίζεται η πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ στη Φωκίδα. Στη συζήτηση που ανοίγει με τους εργαζόμενους,....
το λαό της περιοχής, αναδεικνύεται η αγωνία και ο προβληματισμός της επόμενης μέρας των εκλογών, καθώς πολλοί αντιλαμβάνονται ότι όποιος και να είναι κυβέρνηση αλλαγές προς όφελος του λαού δεν θα υπάρξουν. Τα μέλη και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ καλούνε τα φτωχά λαϊκά στρώματα της Φωκίδας να κάνουν το βήμα, να στηρίξουν το ΚΚΕ στις εκλογές της 7ης Ιούλη, δυναμώνοντας τη δική τους δύναμη την επόμενη μέρα.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη 25 Ιούνη οι υποψήφιοι βουλευτές Γιώργος Παναγής και Άντα Καραχασάνη επισκέφτηκαν της εγκαταστάσεις της εταιρίας ιχθυοκαλλιεργειών «Νηρέας» στη Χιλιαδού Δωρίδας και συνομίλησαν με εργαζομένους.
Επίσης, την Τετάρτη 26 Ιούνη περιοδεία πραγματοποιήθηκε στο μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο Δελφών, ενώ την Πέμπτη 27 Ιούνηοι υποψήφιοι Γιώργος Παναγής και Δρόσος Τσελές περιόδευσαν στα αστυνομικά τμήματα, την πυροσβεστική και το λιμεναρχείο σε ;Άμφισσα και Ιτέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου