Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Πρώτων Βοηθειών


Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 η Τοπική Διοίκηση Φωκίδας (I.P.A) της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ....
πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών στην αίθουσα εκδηλώσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Άμφισσας. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας για την άμεση αποδοχή του αιτήματος μας καθώς και τους εξειδικευμένους ιατρούς για την άψογη παρουσίαση του σεμιναρίου. Η επιστημονική ομάδα αποτελούνταν από τους επαγγελματίες υγείας κ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ Αλέξανδρο, Διευθυντή χειρούργο ο οποίος παρουσίασε την θεματική ενότητα Καρπα - Πνιγμός & Λιποθυμία, από την κ. ΦΛΩΡΟΥ Ευθυμία, ΠΕ Νοσηλεύτρια με θέμα Κατάγματα - Διαστρέμματα, από την κ. ΚΟΚΜΟΤΟΥ Ευθυμία, ΤΕ Νοσηλεύτρια και την κ. ΓΑΛΑΤΟΥ Νίκη, ΤΕ Νοσηλεύτρια MSc, Τομεάρχης Χειρουργικού Τομέα με θέμα Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις (ΚΕΚ), και την κ. ΤΟΥΜΠΑ Κωνσταντίνα, ΤΕ Νοσηλεύτρια με θέμα Εγκαύματα. 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους τον Αναπλ. Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας κ. ΚΑΡΑΧΑΛΙΟ Γεώργιο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας Επιπυραγό κ. ΚΟΛΟΜΠΟΥΡΟ Ιωάννη, τον εκπρόσωπο του Λιμεναρχείου Ιτέας Ανθυπασπιστή κ. ΛΑΓΚΑ Νικόλαο με το προσωπικό των Υπηρεσιών τους καθώς και τους εκπροσώπους των Φυλακών Κράτησης Μαλανδρίνου και Άμφισσας, τους συναδέλφους, φίλους και μέλη μας που παραβρέθηκαν.
  
Servo  Per  Amikeco
(Υπηρετώ διά της Φιλίας)

Για  το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης ΛΑΜΠΑΔΑΡΗΣ       Ανάργυρος ΖΩΜΕΝΟΣ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου