Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Ο Σύλλογος Γυναικών "Η ΕΣΤΙΑ" και η νέα Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυδρόσου σε εξόρμηση καθαριότητας στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιλαίας .


Ο Σύλλογός μας και η νέα  Πρόεδρος του χωριού μας Κα Εφη Τοπάλη - Βέλλιου, το Σάββατο το απόγευμα .....

βρέθηκαν στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιλαίας και φρόντισαν για τον καθαρισμό του από πλαστικά, χαρτιά, παλιά καλώδια, πακέτα τσιγάρων, χαρτόκουτα που ασυνείδητοι πετούν κατά τη διέλευση των αμαξοστοιχιών.
Επίσης ο Σύλλογος μας θα επιμεληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και για τον καθαρισμό (κόψιμο ) των χόρτων στο δρόμο που οδηγεί στο Σταθμό.
Σημειώνουμε ότι ο Δήμος Δελφών και η Κοινότητα  Πολυδρόσου πρέπει να φροντίσουν άμεσα για την απομάκρυνση πολύ μεγάλου κλαδιού που έχει σχεδόν αποκοπεί από πεύκο που είναι πάνω στο δρόμο, στη είσοδο του Σταθμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν άνθρωποι και αυτοκίνητα.
Ο Σύλλογος μας το επόμενο διάστημα θα πάρει και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες, τις οποίες παρακαλούμε και σας καλούμε να στηρίξετε.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ "Η ΕΣΤΙΑ"









4 σχόλια:

  1. Μπράβο !! Μπράβο!! Μπαράβο !!!!Για να δούμε θα ξεκουνηθούν για εθελοντισμό και οι Σουβαλιώτες ή θα συνεχίσουν την αδιέξοδη και ανέξοδη κριτική τους όπου κι αν βρίσκονται..
    Με τα μπάζα στην πηγή γυναίκες τι έγινε τελικά ? Έκανε κάτι ο Πρόεδρος Αργύρης ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Σύλλογο Γυναικών. Περισσότερα έργα έχει κάνει ο σύλλογος από τον Δήμο Δελφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πληροφορηθηκαμε οτι τα χορτα στο δρομο του Σταθμου θα τα κοψει την ερχομενη Τριτη ο Αντιδημαρχος Βασίλης Πανάγου .
    Οσο για το Δημο Δελφων φιλε των 10.10 τωρα που οι Σουβαλιωτες τιμησαν τον νεο Δημαρχο με 80% και εβγαλαν και 2 Δημοτικους Συμβουλους πιστευουμε οτι ολα τα προβληματα μικρα και μεγαλα θα λυθουν αμεσως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μιας και μιλάμε για χόρτα.Παρατηρείται ότι πολλά οικόπεδα εντός οικισμού δεν έχουν καθαριστεί με κίνδυνο φωτιάς.Ο Δήμος θα τα καθαρίσει και θα χρεώσει τους ιδιοκτήτες?ευκαιρία είναι τώρα που πέρασαν οι εκλογές και δεν θα δυσαρεστηθούν οι ψηφοφόροι.Ή μήπως και αυτό πρέπει να το κάνει ο Σύλλογος Γυναικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή